Închide meniul

Ilie Dumitrescu, comparație între Andrea Compagno și Robert Lewandowski. I-a oferit un sfat important lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 17:28

Reclamă
Ilie Dumitrescu, comparație între Andrea Compagno și Robert Lewandowski. I-a oferit un sfat important lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a făcut o comparație total surprinzătoare, între Andrea Compagno și Robert Lewandowski.

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a făcut o comparație total surprinzătoare, între Andrea Compagno și Robert Lewandowski. Fostul internațional a vorbit și despre ultima decizie a patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea cu Oțelul, scor 0-2, Gigi Becali a anunțat faptul că Andrea Compagno, dar și alți jucători din lotul vicecampioanei vor fi dați afară în iarnă, având în vedere faptul că latifundiarul a fost dezamăgit de evoluțiile acestora. Totuși, Ilie Dumitrescu are altă soluție pentru atacul celor de la FCSB.

Ilie Dumitrescu, comparație între Andrea Compagno și Robert Lewandowski: „Trebuie pus în valoare”

După meciul celor de la FCSB, care a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului de Liga 1, Ilie Dumitrescu i-a oferit un sfat lui Gigi Becali. „Mister” este de părere că atacantul italian din lotul vicecampioanei ar trebui pus în valoare, în poziția de număr 9, pentru a da randament în tricoul celor de la FCSB.

De asemenea, fostul internațional l-a comparat pe Compagno cu Robert Lewandowski și a menționat faptul că italianul este un jucător bun, având în vedere faptul că, în trecut, a fost golgheterul „roș-albaștrilor”.

„Începutul de campionat a fost foarte bun pentru FCSB dar acum nu mai sunt în formă, au avut mereu o linie de mijloc superioară, Djokovic, Șut și Olaru făceau diferența.

Reclamă

Cu Oțelul nu a funcționat, Dorinel a reușit să le blocheze acțiunile, și nici fundașii laterali nu au putut urca fiind blocați pe benzi.

Coman, Miculescu și Rotariu au fost blocați, Compagno e număr 9, trebuie pus în valoare, sezonul trecut a fost golgheter.

Ce, Lewandowski nu mai e bun dacă nu marchează? Trebuie să facă o analiză după meci, antrenorii, Gigi, cu toții, și să vadă ce se poate face”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului 2022. Atunci, Gigi Becali l-a cumpărat de la FCU Craiova în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Până în momentul de față, în tricoul vicecampioanei, a adunat 53 de partide și a marcat 20 de goluri. De la transferul la FCSB, cota acestuia a „explodat”, iar, în prezent, valorează suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor

Gigi Becali ia cu asalt titlul şi a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului nu a mai stat pe gânduri şi ar fi semnat deja cu un fundaş dreapta de 23 de ani. Nana Antwi este jucătorul care ar urma să joace la vicecampioana României.

Potrivit fanatik.ro, fundaşul ghanez a bătut palma cu Gigi Becali şi urmează să fie anunţat oficial la FCSB pe 1 ianuarie. Jucătorul este legitimat în prezent la FC Urartu şi s-a remarcat chiar împotriva Farului lui Gică Hagi

Ghanezul a jucat împotriva campioanei României în al doilea tur preliminar al UEFA Conference League. Antwi chiar a şi marcat în returul din Armenia şi i-a atras atenţia „Regelui” Hagi. Gigi Becali i l-a „suflat” naşului său.

Nana Antwi mai avea contract cu armenii până în vara anului viitor. Are o cotă de piaţă de 250.000 de euro. Gigi Becali îl descrisese a avea „viteza luminii”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și