Închide meniul
UPDATE

Gigi Becali l-a dat afară pe Andrea Compagno, după FCSB – Oţelul: „Eşti la înot?! Stai, mă, în picioare!” Alţi 3 jucători, OUT

Alex Masgras Publicat: 4 decembrie 2023, 11:26

Reclamă
Gigi Becali l-a dat afară pe Andrea Compagno, după FCSB – Oţelul: „Eşti la înot?! Stai, mă, în picioare! Alţi 3 jucători, OUT

Gigi Becali l-a distrus pe Andrea Compagno, după FCSB - Oţelul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali l-a distrus pe Andrea Compagno, după FCSB – Oţelul. Patronul roş-albaştrilor este extrem de supărat după înfrângerea cu echipa lui Dorinel Munteanu, iar Andrea Compagno se numără printre jucătorii care l-au nemulţumit pe Becali în timpul meciului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, italianul s-a numărat printre cei mai criticaţi jucători de către patronul FCSB. În meciul cu Oţelul, el a stat pe teren până în minutul 90, când a fost înlocuit de Mihai Toma, un tânăr de 16 ani. Nici Dorin Rotariu nu a scăpat de criticile lui Becali, iar patronul a anunţat că acesta trebuie să îşi găsească echipă.

Gigi Becali l-a distrus pe Andrea Compagno, după FCSB – Oţelul

Update 12:00: Într-o conferinţă de presă, Gigi Becali a anunţat că 4 jucători sunt OUT de la echipă.

„Vom lua măsuri în iarnă. Vor pleca trei jucători. Îi știu. Sunt doi pe care i-am luat acum. Sunt un idiot că nu-mi dau seama că dacă ăia nu-i vor acolo nu am eu ce să fac cu ei. Rotariu, Ganea, Compagno. Poate Crețu…. Băi, Rotariule. Ești pe teren, ești atacant… Du-te, bă. Te duci cu mingea, o iei în dinți și fugi cu ea. L-am tot încercat pe Rotariu.

Prețul lui Compagno l-am lăsat la un milion. Atât cer. Ce să faci? Ei au dat 500.000, eu am cerut un milion. Poate se ajunge la 700.000 de euro. Sunt oferte din Italia, din Arabia. Asta e. Am crezut că am dat lovitura cu el. Părerea mea e că după ce a avut 4-5.000 de euro salariu la Craiova. A venit la 20.000 de euro și după un an s-a săturat. Când a dat de bani… 

Reclamă
Reclamă 4

Nu ai văzut? Una, doua sare în cap. Când e faultat, arbitrul nu mai dă fault. Că se aruncă mereu. Ești la înot? Stai, mă, în picioare!„, a spus Gigi Becali.

Viitorul lui Compagno pare decis, după meciul cu Oţelul Galaţi. Gigi Becali a anunţat că după ultimele trei meciuri din Liga 1 pe care FCSB le mai are de disputat în 2023, atacantul italian nu va face parte din lotul roş-albaştrilor:

„Eu nici nu vreau goluri de la Compagno. Eu vreau să ţină de minge, măcar 15 secunde. E mai mare ruşinea să te arunci pe jos. Mai sunt 3 meciuri şi nu o să îl mai vedeţi. Aduc atacant, pe altul. Am zis că sută la sută aduc atacant”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Nici Dorin Rotariu nu a scăpat de furia lui Becali. Anunţat ca un transfer important al celor de la FCSB, patronul roş-albaştrilor a anunţat că Rotariu va trebui să îşi găsească echipă din iarnă, la fel ca Andrea Compagno, fiind nemulţumit de randamentul acestora în timpul meciurilor.

„De Rotariu mi s-a spus că am dat lovitura. La antrenamente dă din toate poziţiile. Când intră pe teren, e gata. Nu mai face nimic. E subiect închis, să îşi găsească echipă. Compagno e la fel, subiect înschis”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB, desfiinţată după înfrângerea cu Oţelul

Echipa lui Dorinel Munteanu a deschis scorul încă din minutul 7, atunci când Samuel Teles a profitat de greşeala uriaşă din defensiva roş-albaştrilor. Lixandru i-a trimis o pasă neinspirată lui Ovidiu Popescu, iar acesta a fost deposedat imediat de Teles, care l-a învins fără emoţii pe Târnovanu. Avantajul gălăţenilor a fost majorat de Juri Cisotti, în minutul 64.

Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă ăpentru Oţelul Galaţi şi Dorinel Munteanu, în timp ce FCSB a fost pusă la zid. Panduru nu s-a ferit de cuvinte şi a spus de formaţia roş-albastră că a arătat ca o echipă din eşalonul secund, în timp ce le-a recomandat gălăţenilor, în glumă, să joace numai în deplasare, deoarece echipa lui Dorinel Munteanu nu a pierdut în deplasare în acest sezon:

„Am asistat la o echipă bună de prima ligă Oțelul, și la o echipă de liga a doua în seara asta, FCSB. Cam așa mi s-a părut meciul, un fel de meci de Cupa României. FCSB, o echipă care nu are niciun Dumnezeu, n-are nicio idee de absolut nimic, dar nu de ieri, de astăzi.

E frumos ce face Dorinel. Oțelul nu pierde niciun meci în deplasare, bate. Mă gândeam să meargă Dorinel la Galați și să le spună celor de la Primărie să înceapă niște lucrări la stadion ca să joace toate meciurile numai în deplasare. Toate meciurile numai în deplasare! Începeți niște lucrări acolo, oricum nu e nou stadionul. Am impresia că prinde play-off-ul dacă joacă numai în deplasare”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și