Închide meniul

Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Presiunea e pe ei! Abia aştept să înceapă meciul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 aprilie 2023, 0:07

Reclamă
Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Presiunea e pe ei! Abia aştept să înceapă meciul!

Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj - FCSB

Ilie Dumitrescu / Instagram

Ilie Dumitrescu a spus, înainte de CFR Cluj – FCSB, că presiunea s-a mutat pe cele două rivale care se vor întâlni în derby-ul etapei, după ce Farul a învins Universitatea Craiova, scor 3-2. În urma succesului, Farul s-a distanţat la 5 puncte de CFR Cluj şi la 6 de FCSB, principalele contracandidate la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a precizat că Farul este una dintre favorite la câştigarea titlului, după ce a văzut prestaţia echipei lui Hagi în etapa trecută, cu Rapid.

Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj – FCSB

Am mers special la meciul cu Rapid să văd de sus ce joacă această echipă (n.r – Farul Constanța). Este una dintre favorite. Presiunea se mută la adversar dacă tu câștigi. Să zicem că ai o zi de odihnă mai puțin față de adversar, nu știu, că n-am calculat, dar dacă ai câștigat și îți faci jocul, presiunea se mută la CFR – FCSB.

Două echipe care sunt contracandidate la câștigarea titlului, și FCSB care arată foarte bine, și CFR care știe să joace meciurile astea cu încărcătură. Au capacitatea, indiferent de două meciuri în care nu s-au ridicat la un nivel foarte bun, să joace un meci care pe care cu oricare adversar din Liga 1. Abia aștept să înceapă meciul„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de CFR Cluj – FCSB

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB. Mario Camora, Ciprian Deac şi Nana Boateng nu pot fi recuperaţi până la ora de start a partidei. CFR Cluj – FCSB este duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Sunt accidentări care o să dureze. Nu ştim cât! În următoarele două sau trei meciuri, sigur nu o să fie (n.r. recuperaţi jucătorii). Astăzi este primul antrenament după meciul cu FC Argeş şi vedem ce probleme mai sunt, să nu mai apară ceva nou.

E clar că şi la FCSB când lipesesc Olaru, Compagno şi cei mai buni jucători ai lor, nu le e uşor. Şi la Farul dacă lipsesc Alibec sau Artean. La orice echipă din play-off, când lipsesc jucători importanţi, se vede. Trebuie să facem faţă şi fără ei. Au fost şi meciuri în care am jucat fără Deac, fără Camora, şi echipa a câştigat. Eu mi-aş fi dorit să îi am, îi clar, dar nu e bine să găsim numai scuza asta, că nu joacă Deac, Camora şi Boateng. Trebuie să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun.

Sunt convins că stadionul va fi plin, lumea va dori victoria. Nu ai timp să le explici la lume că nu a jucat nu ştiu cine. Băieţii care au intrat pe teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR Cluj. Presiunea e maximă la acest meci, nu mai e meci de campionat, e de play-off şi trei puncte contează„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu este indisponibil

Şi FCSB are probleme de lot. Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB! Octavian Popescu a suferit o accidentare în partida România – Belarus, 2-1, din preliminariile EURO 2024.

Elias Charalambous susține că Octavian Popescu încă nu este pregătit pentru a juca în derby-ul cu CFR Cluj. Totodată, acesta spune că Adrian Șut și-a revenit, după accidentarea din meciul cu Sepsi, și că va face deplasarea la Cluj.

V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru”, a declarat Elias Charalambous.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și