Închide meniul

Ilie Dumitrescu, înainte de FCSB – Rapid: „Va fi un meci cu goluri multe! Coman va fi pe teren, Compagno la fel!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 0:02

Ilie Dumitrescu, înainte de FCSB – Rapid: „Va fi un meci cu goluri multe! Coman va fi pe teren, Compagno la fel!

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

  • Ilie Dumitrescu, înainte de FCSB – Rapid
  • La ce se aşteaptă fostul internaţional român

Ilie Dumitrescu a spus înainte de FCSB – Rapid că se aşteaptă la un meci cu goluri multe, chiar dacă derby-ul nu mai are miză pentru niciuna dintre echipe. FCSB nu mai poate pierde locul 2, în timp ce Rapid va termina sezonul pe locul 5 în playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă FCSB a ratat şansa de a juca cu titlul pe masă în derby-ul cu Rapid, Ilie Dumitrescu e de părere că va fi un derby extrem de spectaculos, iar Charalambous va trimite în teren cei mai în formă jucători.

Ilie Dumitrescu, înainte de FCSB – Rapid

E un meci foarte frumos FCSB – Rapid, dar nu există miză. Trebuie să asistăm la un meci deschis, un meci cu goluri. Nu cred că în meciul ăsta vom vedem jucători care joacă mai puțin. Eu nu cred că vor fi multe schimbări în echipă. Olaru va fi, Șut va fi, Coman va fi, Compagno sigur. 

Reclamă

Chiar dacă nu există miză, este un meci între două rivale din București și asta contează foarte mult pentru fani. Trebuie să joace și pentru fani!”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Rapid

Coman a ţinut să le spună fanilor cât de mult regretă că echipa roş-albastră a pierdut titlul. Florinel Coman a precizat că fanii au fost alături de jucători în acest sezon.

Reclamă

Ne aşteaptă ultimul meci din acest campionat, jucăm acasă. Gândul nostru este doar să facem o prestaţie bună şi să luăm cele 3 puncte, chiar dacă nu mai contează.

Ne putem motiva, sincer voiam să transmit un mesaj suporterilor pentru că ne pare foarte rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi. Ştiu că aşteaptă de foarte multă vreme ca Steaua să ia campionatul. Au fost lângă noi, ne-au susţinut şi în meciurile din deplasare, au fost în număr foarte mare. Au fost lângă noi şi după meciul cu CFR, s-a văzut. Au fost aproximativ 35.000 în tribună. Am pierdut cu toţii lupta aceasta, îmi pare rău că nu am reuşit să luăm ce 3 puncte la Farul.

Atârnă foarte greu această înfrângere pentru noi, dar nu avem ce să facem, trebuie să muncim mai mult şi sper că anul viitor vom ridica trofeul”, a declarat Florinel Coman în conferinţa de presă de dinainte de FCSB – Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru, înainte de FCSB – Rapid

FCSB a ratat şansa de a juca cu titlul pe masă în derby-ul cu Rapid, după ce a pierdut cu Farul, iar echipa lui Hagi a câştigat campionatul. Chiar dacă nu mai are miză, Săpunaru e convins că se va juca tare în FCSB – Rapid.

Un meci care nu mai contează atât de mult în clasament, dar un meci care contează pentru suporteri. Îl aşteptăm cu nerăbdare. Cine crede că va fi un amical, se înşeală amarnic. E un derby. Noi sperăm să fim cât mai mulţi şi la final să fie ai noştri fericiţi. Noi trecem printr-o pasă extraordinară. Avem 6 victorii la rând şi o vrem şi pe a 7-a (n.r. – este ironic).

Nu mă interesează că au pierdut campionatul şi cum se simt ei. Mă interesează doar ce facem noi. Ne-am îndeplinit un obiectiv şi am ratat un alt obiectiv. Nu ştiu dacă ar salva finalul de campionat, ci ar face suporterii fericiţi, a spus Cristi Săpunaru.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”