Închide meniul

Ilie Dumitrescu, laude pentru Florinel Coman după Dinamo – FCSB 0-1: „O bijuterie de gol!” Pe cine a mai remarcat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 8:28

Reclamă
Ilie Dumitrescu, laude pentru Florinel Coman după Dinamo – FCSB 0-1: „O bijuterie de gol! Pe cine a mai remarcat

Ilie Dumitrescu, laude pentru Florinel Coman după Dinamo - FCSB 0-1

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrecut nu a fosta zgârcit laude pentru Florinel Coman după Dinamo – FCSB 0-1. Fostul mare internaţional român a rămas impresionat de execuţia lui Coman de la gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a remarcat şi evoluţia lui Andrea Compagno, cel care a scos lovitura liberă din care Florinel Coman a marcat.

Ilie Dumitrescu, laude pentru Florinel Coman după Dinamo – FCSB 0-1

Victorie importantă pentru FCSB. La un derby se echilibrează mult indiferent de poziția în clasament. A fost dorință, atitudine, determinare la Dinamo.

FCSB a suferit ca joc. În a doua parte a jocului, dacă te uiți pe statistică, posesie superioară Dinamo. Dar când ai jucători care în orice moment pot face diferența și aici vorbim de Coman.

A reușit acea bijuterie de gol. Compagno a scos-o. Deci, inspirat și cu introducerea lui Compagno, deși Miculescu mi-a plăcut în prima repriză”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1

Ironie devastatoare a lui Florinel Coman, după ce a marcat în Dinamo – FCSB 0-1. Florinel Coman a decis marele derby cu Dinamo, iar FCSB s-a distanţat la 5 puncte de CFR Cluj. Coman a marcat un gol superb din lovitură liberă.

La finalul derby-ului de pe Arena Naţională, Florinel Coman a avut un discurs euforic. Ajuns al doilea căpitan la FCSB, Florinel Coman are parte de un sezon de vis. A marcat  de 6 ori în acest sezon al Ligii 1.

A fost un meci greu, în derby-uri se cam uită de fotbal şi se joacă mai dur. Ambele echipe nu vor să piardă. Cred că dăruirea şi până la urmă calitatea au făcut diferenţa. O lovitură liberă, o execuţie foarte frumoasă. Exersez şi este normal.

Reclamă 4 / 0/3

Am bătut să scap de ea, normal. Fiecare… mi-a spus să bat repede, eu voiam să bat în careu. Aveam pregătită o fază fixă. Mi-a spus să bat repede şi să plec din acel loc.

Ne aşteptam ca Dinamo să joacă un joc defensiv. Mereu cu echipele mai mici e aşa. Au jucat foarte bine şi ei, până la urmă este foarte bine că am câştigat.

Una dintre cele mai frumoase perioade, mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri. Sigur este loc de creştere, am venit motivaţi. Vreau să mă pregătesc din ce în ce mai bine. Avem un obiectiv şi vrem să ni-l îndeplinim. Am spus că nu trebuie să dăm cu piciorul din nou, am intrat în vestiar şi am spus că nu trebuie să pierdem jocul, indiferent dacă vom suferi.

Este normal, până la urmă orice echipă care joacă împotriva noastră… dacă ne uitam la clasament, trebuia să îi batem 5-0 sau 6-0. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu şi important e că nu am cedat psihic„, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și