Închide meniul

Imaginile disperării! Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri în FC Argeș – Sepsi 0-5: „Pot să pierd, dar nu în maniera asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 17:35

Imaginile disperării! Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri în FC Argeș – Sepsi 0-5: „Pot să pierd, dar nu în maniera asta!

Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri în FC Argeș - Sepsi 0-5

Cătălin Straton, în FC Argeș - Sepsi 0-5 / Captură Orange Sport 1

Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri în FC Argeș – Sepsi 0-5, meci din etapa a 17-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș a fost umilită de Sepsi chiar în ziua în care „vulturii” sărbătoreau 50 de ani de la victoria de poveste obținută în fața lui Real Madrid (2-1), în Cupa Campionilor Europeni.

Cătălin Straton a început să plângă după ce a încasat cinci goluri în FC Argeș – Sepsi 0-5

Cel mai afectat jucător din tabăra piteșteană a fost Cătălin Straton. Portarul lui FC Argeș nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după fluierul final.

Straton s-a dus lângă antrenorul Marius Croitoru pe banca tehnică și a izbucnit în lacrimi.

Nu se poate spune decât că ne cerem scuze față de conducere, de suporteri. Le dau dreptate. Azi am lăsat cu toții de dorit. Să sperăm că ne trezim la realitate și începem să câștigăm. Mă gândesc, sunt mâhnit, supărat, nu îmi place să pierd, să iau cinci goluri.

Reclamă

Pot să pierd, dar nu în maniera asta. Noi am arătat ca niște jucători care nu merită să poarte acest tricou. Nu știu dacă îmi pot explica, dar dacă aș încerca să găsesc o explicație, probabil cele două penalty-uri au avut un cuvânt greu de spus și cred că așa s-a scris istoria acestui meci. Puteam reintra în joc, dar ați văzut ce s-a întâmplat.

Încercăm să ne redresăm, să muncim cât mai bine. trebuie să muncim de mâine, trebuie să schimbăm ceva. Lumea e supărată, înțeleg, dar în afară de a-mi cere scuze în numele colegilor, nu știu ce pot face”, a spus Straton la orangesport.ro.

Captură Orangesport

Iasmin Latovlevici, schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 după ce a comis penalty

Iasmin Latovlevici a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 30 al meciului FC Argeș – Sepsi, după ce a comis penalty. Fundașul de 36 de ani al formației piteștene l-a faultat în careu pe Nicolae Păun, în minutul 27, iar Istvan Kovacs a dictat penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Matei a transformat lovitura de la 11 metri, cu un șut plasat, la care Cătălin Straton n-a putut să intervină.

Extrem de furios pentru greșeala experimentatului său fundaș, Marius Croitoru l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici la 3 minute după ce Sepsi a deschis scorul în Trivale. Latovlevici se pregătea să execute un out de la margine, când Croitoru a hotărât să-l schimbe cu Crețu.

Croitoru a fost surprins de camerele TV în timp ce gesticula supărat după gafa comisă de fostul jucător al FCSB-ului. Latovlevici a părăsit terenul extrem de afectat, însă fără să intre în conflict cu antrenorul său.

Sepsi a demolat-o pe FC Argeș

Echipa Sepsi OSK s-a impus sâmbătă fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, când Latovlevici l-a faultat pe Păun în careu şi Istvan Kovacs a dictat penalti. A transformat Cosmin Matei, jucătorul care va înscrie din penalti şi în minutul 37. În minutul 52, Rondon a urcat  scorul la 3-0 pentru Sepsi, după o pasă a lui Cosmin Matei. Safranko a înscris al patrulea gol al oaspeţilor în minutul 68, pentru ca Tudorie să stabilească rezultatul final în minutul 89.

FC ARGEŞ: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici (G. Creţu 31) – Ad. Şerban (Meza Colli 46) , Raynov (Bertrand 46), Alceus – Işfan, Garita (Celestine 64), Calcan (Pîrvu 55).
ANTRENOR: Marius Croitoru

SEPSI: Niczuly – Ninaj, Bălaşa (Ciobotariu 46), M. Tamas, Dumitrescu – Rodriguez (Francisco Junior 78), I. Păun, C. Matei – Rondon (Tudorie 70), Safranko (R. Varga 70), M. Ştefănescu (Bărbuţ 78). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și