Închide meniul

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2024, 10:40

Reclamă
În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară. După ce l-a transferat pe Marius Ştefănescu de la Sepsi, şi l-a impus ca titular, Gigi Becali crede că un alt jucător va ajuta mult FCSB în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Malcom Edjouma, jucător care a fost împrumutat sezonul trecut la Bari. Edjouma s-a întors la FCSB, iar Becali mizează pe el în noul sezon.

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

”Mai spun Malcom (n.r. Edjouma), pe care nu prea îl agream, dar acum MM și Pintilii spun că e un mare câștig, că a venit foarte serios”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB i-a transferat în această vară pe David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu. Marea lovitură pe piaţa transferurilor dată de Gigi Becali a fost aducerea lui Ştefănescu.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, transmitea că nu îl va transfera pe Ştefănescu la FCSB nici pentru 10 milioane de euro, dar în cele din urmă s-a răzgândit. 1.310.000 de euro a plătit Becali pentru Ştefănescu. Suma de 1 milion de euro îi va reveni lui Sepsi.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB! Patronul de la FCSB a spus că suma e mai mare de 5 milioane de euro. Coman avea o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Gigi Becali a spus că suma reală de transfer este de 5.250.000 de euro. Coman va merge şi va face vizita medicală. Coman va juca la Al Gharafa, alături de Joselu, starul de la Real Madrid.

„Două lucruri. Eu nu puteam să spun până acum ce nu știam sigur. Eu spuneam public ce știam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauza.

Reclamă

Ca dovadă că îl vor, am mai negociat și am mai luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi și ei. Ieri am semnat actul de transfer. 

Am vorbit cu Florinel. A zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi să se concentreze. Astăzi, am vorbit cu Florinel și a zis că între 15 și 20 se duce să facă vizita medicală și să semneze contractul. Totul este înțeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit şi salariul uriaş pe care Florinel Coman îl va avea în Qatar. Transferul lui Coman în Qatar încă nu este finalizat, dar „Mbappe de România” este aproape de plecarea de la FCSB.

„De ce e proastă (n.r. vestea)? Lasă, să se ducă băiatul, ia 2 milioane de euro pe an. Arabii (n.r. qatarezii), ei au băgat. Ne bagă banii acum, gata. Ce, stă FCSB în unul sau doi sau trei jucători? Face Domnul, de te duce și în primăvara de Champions League. Dar ce crezi?“, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și