Închide meniul

Ioan Varga i-a stabilit preţul lui Cristi Manea: „Nu vindem jucători doar de dragul de a vinde”

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 8:30

Reclamă
Ioan Varga i-a stabilit preţul lui Cristi Manea: „Nu vindem jucători doar de dragul de a vinde

Ioan Varga i-a stabilit preţul lui Cristi Manea

Cristi Manea, în tricoul lui CFR Cluj / Profimedia

Ioan Varga i-a stabilit preţul lui Cristi Manea. Patronul celor de la CFR Cluj este dispus să lase pe fundaşul de 25 de ani să plece din Gruia, cu condiţia să primească cel puţin 2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea, care a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la CFR Cluj în ultimele sezoane, este dorit de mai multe echipe din Europa.

Ioan Varga i-a stabilit preţul lui Cristi Manea: „Nu vindem jucători doar de dragul de a vinde”

Printre echipele interesate de Cristi Manea se numără formaţii importante ale Europei precum Panathinaikos, Dinamo Zagreb sau Anderlecht.

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că este dispus să îl vândă pe fundaşul de 25 de ani, cu condiţia să primească cel puţin 2 milioane de euro.

„Manea nu pleacă fără două milioane de euro. Nu vindem jucători doar de dragul de a vinde”, a declarat Ioan Varga, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Conform sport.ro, Cristi Manea se află pe lista de transferuri a celor de la Dinamo Zagreb și Anderlecht. Cele două formații sunt gata să le plătească oficialilor de la CFR Cluj suma cerută în schimbul transferului fundașului dreapta de 25 de ani.

Cristi Manea, dorit de trei echipe

Aceeași sursă citată mai sus anunță că Manea nu este interesat de oferta celor de la Panathinaikos, și astfel nu va da curs unui transfer în Grecia, în această vară.

Dinamo Zagreb, una dintre echipele care îl monitorizează pe Cristi Manea, este campioana din Croația, și va evolua în preliminariile Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Anderlecht, o altă echipă interesată de serviciile lui Manea, a terminat pe locul 11 în sezonul trecut din Belgia, și nu va evolua în nicio competiție europeană în această stagiune.

Cristi Manea a fost jucător de bază la CFR Cluj, de la transferul său din 2020. Fundașul a bifat 46 de meciuri în stagiunea precedentă, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere șase asisst-uri. De asemenea, internaționalul român a fost convocat de Edi Iordănescu atât la acțiunea din luna martie a României, cât și pentru meciurile din luna iunie, fiind titular la echipa națională, în flancul drept al apărării.

Cristi Manea este cotat la 3,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, iar contractul său cu CFR Cluj expiră în vara lui 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și