Închide meniul

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Ovidiu Burcă, anunţ despre rămânerea la echipă: „Am o relaţie bună cu toţi!”

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 12:31

Reclamă
Răsturnare de situaţie la Dinamo! Ovidiu Burcă, anunţ despre rămânerea la echipă: „Am o relaţie bună cu toţi!

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Ovidiu Burcă, anunţ despre rămânerea în club

Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă / AntenaSport

Răsturnare de situaţie la Dinamo, după ce Ovidiu Burcă a făcut un anunţ despre rămânerea la club. Fostul antrenor al „câinilor” a declarat că pentru el, trupa din Ştefan cel Mare reprezintă un capitol închis. Burcă a oferit aceste declaraţii, după ce Eugen Voicu a declarat că tehnicianul va rămâne în conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo, după înfrângerea cu FCSB. În locul acestuia, „câinii” l-au adus pe banca tehnică pe croatul Zeljko Kopic, care a debutat în meciul cu Sepsi, pierdut cu 1-2.

Răsturnare de situaţie la Dinamo, după ce Ovidiu Burcă a făcut un anunţ despre rămânerea la club

Cu o zi în urmă, Eugen Voicu, unul dintre acţionarii lui Dinamo, a anunţat că Ovidiu Burcă nu va pleca de la formaţia din Ştefan cel Mare, şi va ocupa poziţia de consilier în cadrul clubului.

Burcă a venit însă cu lămuriri, şi a transmis clar că Dinamo reprezintă pentru el un capitol închis. Antrenorul a declarat că, cel puţin pentru moment, nu vrea să se mai implice la formaţia alb-roşie, însă susţine că e gata să revină alături de „câini” în viitor.

„NU rămân în club și NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie în ceea ce privește managementul de orice fel al clubului, lucru pe care l-am precizat foarte clar în conferința de presă susținută în momentul când am decis să ne oprim.

Reclamă

Pentru moment, capitolul Dinamo este unul închis. Ma odihnesc puțin și mă voi implica total într-un viitor proiect care să fie la nivelul ambițiilor mele profesionale. Am o relație bună cu toți cei de la Dinamo, la fel cum am avut peste tot unde am profesat.

Viața merge înainte iar eu vreau să mă concentrez exclusiv pe cariera de antrenor”, a declarat Ovidiu Burcă, conform gsp.ro.

Zeljko Kopic, mesaj direct după ce a debutat cu stângul pe banca lui Dinamo

Zeljko Kopic a transmis un mesaj direct după ce a debutat cu stângul pe banca lui Dinamo. Noul tehnician al „câinilor” a vorbit despre meciul cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

După această partidă, Zeljko Kopic a analizat prestația noilor săi jucători, care nu au reușit să îl bucure la debutul pe banca echipei. „Câinii” nu au reușit să iasă din forma proastă la debutul croatului, dar, este de notat faptul că acesta a pregătit echipa doar pentru câteva zile, înainte de partida din etapa a 18-a.

„Am avut mai multe oportunități în repriza secundă. Jucătorii sunt pregătiți să lupte, să joace mai bine de la meci la meci. A fost primul meu meci, am făcut schimbări la pauză, nu pot spune că cineva și-a câștigat locul de titular. Totuși, am jucat mai bine în repriza a 2-a a partidei.

O să jucăm mult mai bine, așa cum am făcut-o în repriza a 2-a astăzi. Mă aștept ca jucătorii să înțeleagă ce înseamnă Dinamo și să facă tot ce pot pentru a ieși din această situație. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar sper că cei care analizează acest meci să analizeze și această situație.

Problema echipei este una mentală. Nu este ușor să convingi jucătorii că au valoare. Trebuie să aibă încredere, dar sunt convins că putem juca un fotbal bun. În momentul de față trebuie să analizăm forma jucătorilor și să vedem care sunt opțiunile cele mai bune, pentru viitor”, a spus antrenorul lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și