Închide meniul

Ionuț Larie a dezvăluit, după FCSB – Farul 1-1, ce le-a promis Gică Hagi jucătorilor săi, dacă pleacă neînvinși de la București

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 22:19

Reclamă
Ionuț Larie a dezvăluit, după FCSB – Farul 1-1, ce le-a promis Gică Hagi jucătorilor săi, dacă pleacă neînvinși de la București

Toate echipele care s-au calificat în playoff. FCSB debut de foc împotriva lui Hagi în playoff

Ionuț Larie / Profimedia

Ionuț Larie a dezvăluit, după FCSB – Farul 1-1, ce le-a promis Gică Hagi jucătorilor săi. Ionuț Larie a dezvăluit ce discuție au purtat jucătorii campioanei cu „Regele”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Farul Constanța a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Derby-ul de pe Arena Națională, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ionuț Larie a dezvăluit, după FCSB – Farul 1-1, ce le-a promis Gică Hagi jucătorilor săi

Jucătorul campioanei, care a marcat golul egalizator, din penalty, în prelungirile partidei, a menționat faptul că Gică Hagi trebuie să le facă un cadou jucătorilor, chiar dacă este ziua lui! Totodată, fundașul a spus că nu a avut emoții în fața lui Ștefan Târnovanu, în momentul în care a executat lovitura de pedeapsă.

„Sperăm să continuăm pe același drum! La golul primit a fost o centrare bună din partea lui Coman. Buzbuchi a trimis-o în poartă. De pe linia de fund s-a văzut că reușita lui Munteanu a fost valabilă, dar probabi.

Îl știam pe Târnovanu că anul trecut a stat pe loc la Ivan. Am tras repede, am zis că îl surprind. Era să respingă totuși. Nu am avut nicio emoție, e prima dată când nu am avut emoții. Era un moment decisiv, dar am mers încrezător. Am dat 5 goluri din penalty în sezonul ăsta.

Reclamă

Mai sunt multe meciuri până la play-off. Sperăm să legăm aceste rezultate pozitive. Trebuie să mai legăm câteva victorii pentru a fi matematic acolo. Un meci contra FCSB-ului este mereu plăcut. Te simți fotbalist. Oamenii din tribună au făcut spectacol. A fost și un ritm ok.

I-am cântat la mulți ani lui Gică Hagi. El să ne facă cadouri, i-am adus punct (n.r. râde)”, a spus Ionuț Larie la digisport.ro.

FCSB – Farul Constanța 1-1

Meciul FCSB – Farul Constanța 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul acestei partide, Cristi Ganea și-a trimis mingea în propria poartă, în minutul 55. Totuși, Gică Hagi a fost salvat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Larie, în monutul 90+5. După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 51 de puncte. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe 5, cu 37 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 VIDEOCanada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 au fost în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 Vezi toate știrile
Citește și