Închide meniul

Iuliu Mureşan, replică fabuloasă pentru Gigi Becali: „Nu cred că se referea la mine pentru că a spus Nelu Mureșan”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 18:33

Iuliu Mureşan, replică fabuloasă pentru Gigi Becali: „Nu cred că se referea la mine pentru că a spus Nelu Mureșan

Iuliu Mureşan, replică fabuloasă pentru Gigi Becali

Iuliu Mureşan, într-o conferinţă de presă / Hepta

Iuliu Mureşan, replică fabuloasă pentru Gigi Becali. Fostul preşedinte al lui CFR Cluj şi, mai recent, al lui Dinamo i-a răspuns lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan a spus că nu a vândut niciun apartament şi că nu crede că Gigi Becali se referea la el, având în vedere că a spus „Nelu Mureşan”.

Iuliu Mureşan, replică fabuloasă pentru Gigi Becali

Deci în viața mea nu am vândut un apartament. Am cumpărat foarte multe. Nu cred că se referea la mine pentru că a spus Nelu Mureșan. Nu am făcut investiții imobiliare. Am cumpărat apartamente după 40 de ani de muncă.

Este o rivalitate veche între CFR și Gigi Becali. Câștigă CFR de când am luat clubul. FCSB-ul a câștigat mult mai puține titluri. Istvan Kovacs? Nu suntem prieteni, îl cunosc de la distanță. Asta a fost relația. Nu știu dacă stă în Cluj. Dar de ce să fie o problemă?

E o discuție veche. De ce Tudor, care a dezavantajat-o pe CFR, a putut să arbitreze la Cluj și niciun arbitru din Cluj nu putea să arbitreze în București? De ce nu își amintesc de Alexandru Tudor care mergea la televizor să explice penalty-uri care nu erau adevărate?

Reclamă

„Niciodată CFR nu a fost mai avantajată decât FCSB”

Niciodată CFR nu a fost mai avantajată decât FCSB. Tudor a avut multe păcate și s-a pocăit. E total greșit să pui problema așa. E tentant ca orice om să țină cu ăla mai tare. În ultimii ani, nu cred că s-au mai întâmplat lucruri de genul.

În Liga 1 sunt arbitrii slabi, care nu trebuiau promovați. Arbitrajul de aseară? Nu vreau să comentez. Eu zic că a fost penalty la Pantea. Problema nu e de arbitru, ci de VAR.

Gigi Becali pune problema fals. Gigi trebuie să își caute, în primul rând, greșeala dânsului. E o greșeală să cauți greșeli la alte echipe!”, a declarat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali, după declarațiile despre Istvan Kovacs: „Dânsul e specializat în valize, nu noi”

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali, după declarațiile despre Istvan Kovacs. Patronul celor de la CFR Cluj a vorbit despre vorbele latifundiarului din Pipera, care îi acuză pe clujeni că ar beneficia de avantaj din partea arbitrilor.

Gigi Becali a oferit noi declarații xenofobe și controversate după partida dintre UTA Arad și FCSB, pierdută de către „roș-albaștri” cu scorul de 1-2. Latifundiarul din Pipera i-a acuzat pe clujeni că beneficiază de tratament preferențial din partea lui Istvan Kovacs și a fratelui acestuia, Szabolcs.

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, l-a criticat dur pe Gigi Becali, după ultimele declarații făcute. Omul cu bani de la formația din Gruia a anunțat că patronul vicecampioanei vorbește „doar prostii”. De asemenea, acesta a menționat că Istvan Kovacs nu a cumpărat niciun apartament de la el, așa cum anunțase Becali, după meciul cu UTA.

„Sunt numai enormităţi ce spune domnul Becali”

„Aici la noi, în Ardeal, avem o vorbă când cineva spune numai prostii. Sună cam așa: «Lasă-l în pace, că omul fură curent!”. Asta aș putea eu să-i transmit lui Gigi Becali, dar ținând cont că între noi, cei care finanțăm fotbalul românesc, ar trebui să existe respect, mă abțin.

Sunt numai enormități ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios și că dânsul chiar a dat acele declarații. Știți cum e, Gigi Becali glumește cam mult…

A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la Tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum”, și-a început discursul patronul de la CFR Cluj, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și