Închide meniul

Jucătorul de la FCSB care l-a încântat pe Ciprian Marica şi pe care l-a comparat cu un „şarpe”: „Are abilitatea asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2022, 22:03

Jucătorul de la FCSB care l-a încântat pe Ciprian Marica şi pe care l-a comparat cu un „şarpe: „Are abilitatea asta!

Ciprian Marica, discurs acid la adresa lui Răzvan Burleanu

Ciprian Marica, în timpul unui eveniment / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica a găsit o explicaţie pentru forma extraordinară prin care trece Florin Tănase. Fostul internaţional român spune că pe căpitanul FCSB îl ajută şi sistemul de joc pe care îl adoptă Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Ciprian Marica îl compară pe Tănase cu un „şarpe”, mai ales pentru abilitatea acestuia de a apărea la finalizare.

Ciprian Marica a fost cucerit de Florin Tănase

FCSB își domină adversarul, nu joacă cu minge lungă, la bătaie, cu centrări la cap, cu toate că am văzut că marchează goluri din corner. Nu are nevoie de un atacant masiv, de gabarit.

Are nevoie de un atacant care să fie mingicar, combinativ, să fie ca un ’șarpe’, poate am putea spune, alunecos, cum e cazul lui Florin Tănase, un jucător care are abilitatea asta în careu, care are îndemânare.

FCSB nu are nevoie de un atacant în adevăratul sens al cuvântului, cum e Kane la Tottenham. E cu totul alt stil de joc, de asta se pliază atât de bine Florin Tănase la FCSB”, a spus Ciprian Marica la Pro Arena.

Reclamă

Florin Tănase, jucătorul lăudat de Ciprian Marica, gata să plece de la FCSB!

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB! Ioan Andone susține că ”decarul” echipei lui Gigi Becali este singurul pregătit să facă pasul către un club mare din Europa. Andone este sigur că Tănase ar face față cu brio în Spania sau Italia.

Tănase a fost foarte aproape de a pleca de la FCSB și în perioadele trecute de transfer, fiind dorit de cluburi importante din lume. Andone îl vede pe căpitanul celor de la FCSB un jucător pe care Becali poate lua câteva milioane de euro. Trebuie spus că golgheterul Ligii 1 are o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro.

Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa. La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi șapte, sau trei. Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a spus Ioan Andone pentru AntenaSport.

Florin Tănase, cel mai bine plătit jucător de la FCSB

Totuși, Andone consideră că Tănase o duce bine și în România, așa că nu ar fi o problemă dacă nu ar pleca.

La cât câștigă în România, nu știu ce diferență ar mai putea lua acolo. Aici e apreciat de Gigi, e un jucător foarte bun. Am înțeles că e foarte bine plătit. Îl apreciază și suporterii”, a mai spus Andone.

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1

Golgheterul la zi al Ligii 1, Tănase poate deveni, pentru al doilea sezon consecutiv, cel mai bun marcator din campionat. Căpitanul celor de la FCSB ar putea intra astfel într-o galerie selectă de jucători. Sezonul precedent, Tănase a ieșit golgheter cu 24 de reușite, iar acum are 19 goluri și mai sunt trei etape de disputat.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Florin Tănase poate intra într-o galerie selectă a fotbalului românesc, alături de Gică Hagi, Ion Oblemenco, Dudu Georgescu, Gheorghe Constantin, Ștefan Dobay, Ladislau Bonyhadi, Titus Ozon sau Gică Craioveanu.

În vârstă de 27 de ani, Tănase este cotat de transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro, fiind cel mai valoros jucător din Liga 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și