Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost declarat liber de contract: „Suntem stupefiaţi de decizie”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 ianuarie 2024, 17:13

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost declarat liber de contract: „Suntem stupefiaţi de decizie

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost declarat liber de contract

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, Andre Duarte, a fost declarat liber de contract de către FIFA. FCU Craiova şi patronul său, Adrian Mititelu, au primit o veste foarte proastă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a anunţat că FCU Craiova va face apel la TAS, acolo unde speră să obţină o sumă compensatorie. Duarte a semnat cu Reggiana, echipă care evoluează în Serie B, competiţie transmisă LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY, dar la numai o lună distanţă a fost împrumutat la echipa croată Osijek, unde joacă în prezent.

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost declarat liber de contract

Am primit-o ieri și nu ne vine să credem. Suntem stupefiați de decizie! Mergem la TAS, doar din orgoliu, că jucătorul nu mai vine niciodată înapoi”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Mititelu a dezvăluit şi ce speră să obţină la TAS în cazul Duarte: „măcar ia patru luni de suspendare și câștigăm 150-200 de mii de euro”.

Problema e în felul următor. La FIFA nu mai există comisiile clasice. Ei acum s-au pus să lucreze doar cu niște avocați de prin Italia, Germania, Franța. Ia unul dosarul acasă și aia e. Nu mai este cum erau comisiile la TAS. Acolo e totul cum trebuie făcut. D-aia mergem la TAS, facem apel”, a mai declarat Adrian Mititelu pentru sursa citată.

Reclamă

Adrian Mititelu recunoaşte că şi FCU Craiova a făcut o greşeală în acest caz

Andre Duarte va evolua până în iunie 2024 la formaţia croată Osijek. Viitorul lui e incert după acea dată, putând să se întoarcă la Reggiana sau să fie împrumutat la un alt club. Contractul portughezului cu Reggiana expiră în iunie 2025. Duarte e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro.

Am greșit și noi că nu i-am pus clauză de reziliere în contract, dar n-am mai apucat. Că dacă avea clauza asta, nu se mai băga niciun club să-l ia, că plăteau în solidar. Asta a fost să fie”, a mai afirmat Adrian Mititelu pentru sursa citată.

El avea un contract cum trebuie făcut, un an de înțelegere cu încă un an de prelungire. A fost notificat mereu cum spune legea. Și el, dar și impresarul. Știau foarte bine că în al doilea an de contract situația contractuală se modifică. Ce mai sperăm acum e să mergem la TAS și să luăm niște bani. Altceva nu prea mai avem ce să facem”, a precizat Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce declara Gigi Becali despre Andre Duarte

La sfârşitul sezonului trecut, Gigi Becali i-a transmis lui Adrian Mititelu că îl va lua pe Andre Duarte dacă acesta va rămâne liber de contract.

„Vreau să vorbesc și despre Mititelu, am văzut că a făcut declarații. Când l-am luat pe Compagno, am dat bani. L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, îl fur? Cum îl iau, cu macaraua? Am văzut că s-a luat Mititelu de impresar. Duarte are un contract. Dacă nu are contract, îl ia Becali, e simplu. Mititelu nu e stăpânul lui. Așa să-i spuneți lui Mititelu! N-am ajuns să ne fie frică de Mititelu, ar fi ultimul circ”, declara Gigi Becali.

„Cu excepția cazului Duarte, deși eu sunt convins că nu va putea fi liber mai devreme de 2024, în proporție de 95% rămân toți. Vreau să fac echipa puternică și să termin între primii 3-4 la anul.

Câte prostii spune Becali… nu mă interesează. Să îl ia, așa i-a luat și pe frații Costea și a uitat să îi mai plătească”, a declarat, în replică, Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și