Închide meniul

Leo Strizu, o singură schimbare la pauza derby-ului FCSB – CFR Cluj! Billel Omrani, înlocuit cu David Miculescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 21:16

Leo Strizu, o singură schimbare la pauza derby-ului FCSB – CFR Cluj! Billel Omrani, înlocuit cu David Miculescu

Leo Strizu şi Pintilii au făcut revoluţie în primul 11

Leo Strizu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Leo Strizu a făcut o singură schimbare la pauza derby-ului FCSB – CFR Cluj! Antrenorul roș-albaștrilor l-a înlocuit pe Billel Omrani cu David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani, înlocuitorul lui Compagno din primul „11”, a făcut o primă repriză modestă și a fost schimbat după doar 45 de minute.

Leo Strizu, o singură schimbare la pauza derby-ului FCSB – CFR Cluj

În locul lui Omrani a fost aruncat în luptă David Miculescu, cel mai scump transfer al celor de la FCSB din vara trecută, adus pentru 1,7 milioane de euro de la UTA.

Leo Strizu este la a cincea partidă pe banca celor de la FCSB. Tehnicianul adus de Gigi Becali a obținut până acum doar victorii.

Înaintea partidei, FCSB și CFR Cluj erau despărțite de șase puncte.

Reclamă

Leo Strizu, un antrenor pe placul lui Gigi Becali: “Merg la biserică de când eram jucător!”

Noul tehnicianul FCSB-ului, Leo Strizu, a explicat că merge la biserică inclusiv la baza de antrenament a clubului, înainte de antrenamente.

“Prietenia mea cu anumiți preoți, cu anumiți parohi, este strict personală. Eu merg la biserică de când eram jucător. Nu am venit acum, nu mă duc la biserică doar în bază. Doar că în bază, vin înainte. Primul drum ar fi, în funcție de cum este deschisă, dacă am antrenament după-amiază nu găsesc.

Dar dimineața vin și cer binecuvântarea preotului. Am venit azi dimineață, că a fost slujbă. Nu aș vrea să intru foarte amănunțit în subiect. Nu vreau să impresionez pe nimeni. Asta este ce simt eu, sufletul meu, în relația mea cu biserica. Mă interesează doar pe mine. Eu cred, am o anumită sfântă, Xenia, iar de câte ori mi-a fost greu, prin rugăciuni am simțit-o aproape de mine”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu, anunț ferm: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și