Închide meniul

„Mă răzbun!” Mihai Stoica, dezvăluiri despre „războiul” dintre Adrian Mititelu şi Gigi Becali. De ce ajunge Baeten la CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 22:22

Reclamă
„Mă răzbun! Mihai Stoica, dezvăluiri despre „războiul dintre Adrian Mititelu şi Gigi Becali. De ce ajunge Baeten la CFR Cluj

"Mă răzbun!" Mihai Stoica, dezvăluiri despre "războiul" dintre Adrian Mititelu şi Gigi Becali

Gigi Becali şi Adrian Mititelu / colaj Profimedia Images, AS.ro

Mihai Stoica a făcut o serie de dezvăluiri despre „războiul” dintre Adrian Mititelu şi Gigi Becali. Managerul general de la FCSB a vorbit despre negocierile dintre FCU Craiova și campioana României, pentru transferul lui William Baeten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu ceva timp că își dorește să îl transfere pe belgian. Mutarea părea a fi aproape de realizare, mai ales pentru că FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a.

„Mă răzbun!” Mihai Stoica, dezvăluiri despre „războiul” dintre Adrian Mititelu şi Gigi Becali

Totuși, Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care William Baeten nu va ajunge la FCSB. Este vorba despre o ofertă făcută de Gigi Becali, care a fost considerată „jignitoare” de către Adrian Mititelu.

”Gigi a zis că îl vrea pe Baeten. M-am mirat foarte tare. A făcut o ofertă de 200.000 de euro. Adrian (n.r. Mititelu) a considerat foarte jignitoare oferta aia, deşi mie nu mi se pare jignitoare deloc. Mai avea un an de contract cu Craiova 1948.

I s-a părut foarte jignitoare şi a zis ‘mă răzbun, pentru asta îl dau la CFR’. Nu mi se pare o răzbunare”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

După ce negocierile cu FCSB au picat, Adrian Mititelu a trimis să îl trimită pe William Baeten, sub formă de împrumut, la CFR Cluj. De asemenea, în Gruia va ajunge Juan Bauza.

Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid!

Gigi Becali a pus ochii pe un fost portar de la Real Madrid! Patronul de la FCSB dorește să îl înlocuiască pe Andrei Vlad în această perioadă de mercato și încearcă un transfer surprinzător.

Gigi Becali i-ar fi permis lui Vlad să plece de la FCSB în această vară, chiar dacă înțelegerea acestuia expira în luna decembrie.

Reclamă

Acum, potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gigi Becali dorește să îl înlocuiască pe Andrei Vlad cu Jesus Fernandez, care tocmai ce a retrogradat în Liga a 2-a cu FC Voluntari.

Spaniolul, în vârstă de 36 de ani, a fost legitimat la Real Madrid în sezonul 2013-2014. În acest timp, a prins 2 meciuri în poarta echipei din capitala Spaniei.

Chiar dacă a fost rezerva lui Iker Casillias, Fernandez are în palmares un trofeu UEFA Champions League, câștigat de „galactici” în anul 2014.

Jesus Fernandez a adunat totuși multe partide la echipa a 2-a a lui Real Madrid. În 61 de meciuri a fost pe teren, în care a încasat 67 de goluri.

În momentul de față, goalkeeper-ul spaniol este cotat la suma de 200.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și