Închide meniul

„Mă rugam să intre mingea!” Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer: „Nu m-am putut bucura sută la sută!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 20:00

„Mă rugam să intre mingea! Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer: „Nu m-am putut bucura sută la sută!

Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer:

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Profimediaimages

Constantin Grameni, eroul lui Hagi cu Sepsi, a avut un discurs sincer după ce a marcat golul decisiv al partidei. Constantin Grameni a recunoscut că a avut emoţii în momentul în care golul său a fost analizat de cei de la VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Grameni a marcat singurul gol al partidei cu Sepsi şi a adus 3 puncte uriaşe pentru echipa lui Hagi.

Constantin Grameni, eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer după Sepsi – Farul 0-1

„Mă rugam să intre. Când am văzut că arbitrul a verificat, nu m-am putut bucura sută la sută. Nu prea am jucat în prima repriză, ei ne-au dominat. A doua repriză am avut ocaziile mai mari. Noi ne bucurăm, am luat cele 3 puncte. Oţelul e o echipă foarte bună. Aveam nevoie de victorie”, a spus şi Dina Grameni la digisport.ro.

„O victorie uriaşă pentru accederea în playoff. Mă bucur că am revenit şi am şi câştigat. Am fost foarte pragmatici. Mister a analizat bine meciul şi aţi văzut că se poate marca şi pe final. Avem un meci cu Oţelul acasă şi sperăm să luăm cele 3 puncte şi să fim în playoff. Cred că Larie e în regulă. Eu zic că a fost fault. Un gol norocos, în primul rând eu am vrut să prind poarta. Dina a dat foarte bine, mereu dă pe jos printre picioarele adversarilor”, a spus Louis Munteanu pentru sursa mai sus citată.

Sepsi – Farul 0-1. Victorie uriaşă pentru echipa lui Hagi

Echipa Farul Constanţa a învins luni, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 26 a Superligii. Arbitrul Sebastian Colţescu a ajuns la 382 de meciuri conduse în prima ligă românească, notează news.ro.

Reclamă

Sepsi a avut o primă ocazie în minutul 3, când Buzbuchi a respins şutul lui Marius Ştefănescu. Portarul oaspeţilor a intervenit şi în faţa lui Safranko, în minutul 13, iar elevii lui Hagi au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Ronaldo Deaconu, din minutul 29, şi prin lovitura de cap a lui Larie, din minutul 35. Gazdele au trimis mingea în poartă în minutul 51, prin Safranko, însă acesta se afla în poziţie de ofsaid şi golul a fost anulat. În minutul 85 Farul a marcat, prin Grameni, la o fază în care Andres Dumitrescu a scos mingea din poartă, iar arbitrajul VAR a acordat golul.

S-a încheiat 1-0 pentru oaspeţi şi Farul este pe locul 4 în clasament, cu 40 de puncte, în timp ce Sepsi a ajuns la a patra înfrângere consecutivă şi a rămas pe locul 9, cu 33 de puncte.

Cu meciul de la Sf. Gheorghe, Sebastian Colţescu a devenit arbitrul cu cele mai multe partide conduse în campionatul primei divizii din România, 382, depăşindu-l pe Alexandru Tudor.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au arătat echipele în Sepsi – Farul:

Sepsi (4-1-4-1): Niczuly (cpt.) – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, – N. Păun – Kallaku, Cosmin Matei, Ștefănescu, Fl. Ștefan – Safranko

Rezerve: Dinu Moldovan – Andres Dumitrescu, H. Gedo, Oteliță, Popsa, Aganovic, Rondon, J. Rodriguez, Kevin Varga – Debeljuh

Antrenor: Bernd Storck

Farul (4-3-3): Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – R. Deaconu, Queiros, Grameni – Cr. Ganea, L. Munteanu, Budescu

Rezerve: Mușat – Boli, Dan Sîrbu, Henrique, Nedelcu, Al. Stoian, Dănuleasa, D. Grosu, S. Cojocaru, Doicaru, Vînă, Rivaldinho

Antrenor: Gheorghe Hagi

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și