Închide meniul

Darius Olaru, cu picioarele pe pământ după „dubla” fabuloasă din meciul cu FC Hermannstadt: „Și alții puteau marca golurile”

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 22:10

Reclamă
Darius Olaru, cu picioarele pe pământ după dubla” fabuloasă din meciul cu FC Hermannstadt: Și alții puteau marca golurile”

Darius Olaru, "dublă" în FCSB - UTA

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Darius Olaru a fost cu picioarele pe pământ după „dubla” fabuloasă din meciul cu FC Hermannstadt. Căpitanul „roș-albaștrilor” a ajuns golgheterul Ligii 1, după prestația senzațională din meciul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FC Hermannstadt s-a încheiat cu scorul de 3-0. Duelul din București, care a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru, cu picioarele pe pământ după „dubla” fabuloasă din meciul cu FC Hermannstadt. Ce a transmis noul golgheter al Ligii 1

După meciul de pe Arena Națională, căpitanul celor de la FCSB a fost în culmea fericirii. Acesta s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale și este de părere că formația pregătită de Elias Charalambous a făcut un meci senzațional. De asemenea, a fost fericit și pentru că a reușit să înscrie două goluri în poarta sibienilor pregătiți de Marius Măldărășanu.

Totuși, acesta a ținut să menționeze faptul că și alți jucători ar fi putut să marcheze aceste goluri și că nu se consideră mai bun, chiar dacă a reușit această performanță.

„Cred că am făcut, ca echipă, un joc foarte bun. Am intrat foarte montați, trebuia să obținem cele 3 puncte. Golurile, cred eu că și alții le-ar fi marcat. Mă bucur că am marcat, sper că mereu voi face asta. Așa au fost fazele, m-au găsit acolo, mă bucur că le-am tratat bine.

Reclamă

Aici am mult mai multe situații de a marca, mă bucur că le pot fructifica. Cred că am și mai multe ocazii, trebuie să continuăm la fel. Nu mă gândesc la oferte, avem un alt meci, trebuie să câștigăm și acolo, iar apoi vom vedea. După părarea mea trebuia să câștigăm și în etapa trecută, ne-am fi asigurat locul 1 în vacanța de iarnă”, a spus Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

După meciul din etapa a 20-a, FCSB mai are o singură partidă de jucat, în acest an. Este vorba despre duelul cu Poli Iași, care va avea loc pe data de 19 decembrie.

Darius Olaru, „dublă” de senzație în FCSB – FC Hermannstadt. A deschis scorul în minutul 22

În minutul 22 al partidei, Alexandru Băluță se afla într-o zonă periculoasă, mai exact în careul echipei din Sibiu. Jucătorul vicecampioanei a reușit să trimită o centrare în cealaltă parte a careului, acolo unde era Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul echipei pregătite de Elias Charalambous era într-o poziție excelentă și a lovit mingea din prima. Balonul trimis de acesta, din voleu, s-a oprit direct în poarta celor de la FC Hermannstadt, având în vedere faptul că portarul lui Marius Măldărășanu a fost surprins de execuția mijlocașului de la FCSB

Astfel, scorul de pe tabelă a fost modificat, iar „roș-albaștrii” s-au aflat în avantaj, datorită golului marcat de Olaru. Interesant este faptul că mijlocașul echipei naționale a ajuns într-o poziție în care, în mod normal, ar fi trebuit să se afle un atacant. Totuși, această tactică a vicecampioanei se pare că a dat roade încă din debutul partidei.

De asemenea, Darius Olaru a reușit „dubla” în minutul 45 al partidei. Căpitanul „roș-albaștrilor” a trimis un șut pe jos, de la distanță, și l-a învins, din nou, pe Căbuz. Astfel, Olaru a ajuns la cel mai bun sezon din punct de vedere al cifrelor, de când s-a transferat la FCSB. A ajuns la 10 goluri stagionale, odată cu aceste reușite.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și