Închide meniul

Marius Măldărășanu, fericit după ce a „răpus-o” pe CFR Cluj: „Este o victorie mare”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 decembrie 2022, 22:38

Reclamă
Marius Măldărășanu, fericit după ce a răpus-o” pe CFR Cluj: Este o victorie mare”

Marius Măldărășanu, Hermannstadt

Marius Măldărășanu, în timpul unui meci/hepta

Marius Măldărășanu, fericit după ce a „răpus-o” pe CFR Cluj! Tehnicianul de la FC Hermannstadt a comentat victoria obținută de băieții săi în fața campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Hermannstadt s-a impus în fața CFR-ului cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bejan, la ultima fază a meciului.

Marius Măldărășanu, fericit după ce a „răpus-o” pe CFR Cluj

Marius Măldărășanu și-a felicitat elevii pentru victoria neașteptată obținută în „Gruia”. Totodată, tehnicianul a anunțat că problemele financiare de la FC Hermannstadt s-au rezolvat, jucătorii fiind cu salariile la zi.

„Este un rezultat neașteptat. Sunt campionii, au câștigat meciul tur de maniera în care au făcut-o. Felicit băieții că au dat totul. Este o victorie mare. Un an extraordinar.

Când se vorbește de partea financiară, nu e normal să vorbesc eu. Dar, acum, e normal să zic că salariile sunt la zi. Am gândit jocul știind că CFR forțează cu doi atacanți. Toți ne studiem. Depinde de detalii, de decizii.

Reclamă

Au dat totul, s-au dublat bine. Au fost momente în care am suferit… dar ce să spun: Povestea continuă! Vor fi sărbători fericite, chiar dacă era o înfrângere. Mi-aș dori ca de la 1 ianuarie să fim buni, cum suntem în luna asta de sărbători”, a declarat Marius Măldărășanu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

În urma victoriei cu CFR Cluj, Hermannstadt urcă pe locul 6 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 44 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Bejan, eroul lui FC Hermannstadt

Florin Bejan a dat lovitura, la ultima fază a meciului, și le-a adus trei puncte celor de la FC Hermannstadt. Acesta a înscris, cu capul, dintr-un corner bine executat.

Fotbalistul, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat de FC Hermannstadt, în vara lui 2021, liber de contract, de la Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și