Închide meniul

Marius Şumudică a spus care sunt cele 3 echipe pe care le-ar antrena în România: „Prioritatea rămâne Rapid”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 8:34

Marius Şumudică a spus care sunt cele 3 echipe pe care le-ar antrena în România: Prioritatea rămâne Rapid”

Marius Şumudică, analiză dură a Rapidului

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a spus care sunt cele 3 echipe pe care le-ar antrena în România. Una dintre ele este, desigur, Rapid, echipa lui de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şumi” îl linişteşte pe Adrian Mutu: nu se pune problema ca el să o preia curând pe Rapid.

Marius Şumudică a spus care sunt cele 3 echipe pe care le-ar antrena în România

Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Nu în momentul de față însă. Eu dacă m-aș întoarce în țară, aș antrena, adică m-aș duce cu inima deschisă, la Rapid, Craiova lui Rotaru sau chiar la Petrolul. Aș vrea să fie undeva unde chiar pot face performanță în țară. La Petrolul știu că e Marian Copilu acolo și știu ce vrea să facă.

(n.r.: dacă e un proiect serios la Petrolul) Da, da. Am vorbit cu el (n.r.: cu Marian Copilu) și știu ce va face în continuare. Știu ce jucători va aduce. O să-i vedeți după pregătirea asta pe Jefferson și Diomande, pe care tot eu i-am recomandat. Dacă reușesc să facă 4-5 transferuri despre care mi-a spus, se vor bate la play-off”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Marius Şumudică îl sfătuieşte pe Dan Şucu să nu-l ia pe Malcom Edjouma: „Nu-mi plac el şi Oaidă. Rapid are nevoie de 6 titulari”

Marius Şumudică îl sfătuieşte pe Dan Şucu să nu-l ia pe Malcom Edjouma. Rapid l-a achiziţionat deja pe Răzvan Oaidă, liber de contract.

Reclamă

Dan Şucu a şi vorbit la telefon cu Gigi Becali despre transferul lui Edjouma la Rapid.

Oaidă, Edjouma, nu-mi plac. Nu înţeleg. Atât timp cât există acum jucători liberi de contract…

Eu dau exemplu Turcia, sunt jucători care nu mai vor să rămână, au fost cutremurele din Turcia. Se înţeleg cu echipele şi le dau drumul să plece liberi de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are nevoie de 6 titulari. Eu n-aş lua nimic din România. Aş lua un fundaş central cu viteză lângă Săpunaru. Aş juca 4-3-3, ăsta e sistemul pe care îl joc şi care îmi place foarte mult.

Aş lua benzi cu viteză. Rapidul are nevoie de jucători care să ducă mingea în faţă.

Exact ce s-a întâmplat cu Compagno. Că toată lumea: ‘Să îl dăm pe Compagno’

Compagno a dat o sumedenie de goluri în condiţiile în care nu i-au fost folosite prea mult calităţile. E foarte bun la duelurile aeriene, unde FCSB nu excelează.

Compagno e unul din cele mai bune vârfuri pe care le-am văzut în ultimul timp în România.

Nu este gen Alibec. Alibec poate să joace număr 10. Alibec îţi dă o pasă de nici nu ştii unde se duce mingea”, a mai spus Marius Şumudică pentru sursa citată.

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! Ce condiţie au pus „tunarii” pentru a fi de acord cu împrumutul

Acord între Arsenal şi Rapid pentru Cătălin Cîrjan! După ce i-au transferat pe Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, rapidiştii sunt gata să dea o nouă lovitură.

Reclamă

Ei l-ar putea aduce împrumut pe Cătălin Cîrjan în Giuleşti.

Potrivit gsp.ro, cele două cluburi au bătut palma pentru împrumutul lui Cătălin Cîrjan la Rapid. Condiţia pusă de Arsenal Londra a fost ca mijlocaşul român de 20 de ani să joace cel puţin 75% dintre partidele Rapidului din sezonul viitor.

Arsenal va avea, astfel, garanţia că mijlocaşul în care îşi pune mari speranţe pentru viitor va evolua indiferent de forma lui sportivă.

Cătălin Cîrjan va fi eligibil ca jucător U21.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și