Închide meniul

Marius Şumudică, poveste fabuloasă cu Elias Charalambous: „Mi-a spus să-i dau apartamentul pe două luni, că vine soţia!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 12:55

Reclamă
Marius Şumudică, poveste fabuloasă cu Elias Charalambous: „Mi-a spus să-i dau apartamentul pe două luni, că vine soţia!

Dorit de Adrian Mititelu Marius Şumudică şi-a decis viitorul

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Marius Şumudică a relatat o poveste fabuloasă cu Elias Charalambous, antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB. „Şumi” susţine că are o relaţie foarte bună cu cipriotul, căruia i-a închiriat un apartament recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous şi Marius Şumudică se cunosc de pe vremea când ambii evoluau pentru Omonia Nikosia.

Marius Şumudică, poveste fabuloasă cu Elias Charalambous

Marius Şumudică a dezvăluit că recent a purtat o discuţie cu Elias Charalambous, iar antrenorul de la FCSB l-a rugat pe „Şumi” să-i închirieze un apartament, deoarece soţia acestuia va veni în Bucureşti.

„Şumi” susţine că de asemenea, pe vreamea când împărţeau vestiarul la Omonia, în prima parte a sezonului 2004, a mers de multe ori acasă la Elias Charalambous.

„Este un băiat deosebit, am și fost de multe ori la el acasă, mâncam la el. O relație foarte bună. Acum m-a sunat de curând, săptămâna trecută, glumea și îmi zicea că am un apartament de închiriat.

Reclamă

Mi-a spus: ‘Dă-mi-l și mie pe două luni că vine soția, sau dacă vii antrenor în locul meu la FCSB, ți-l dau mai devreme înapoi’. I-am zis stai, mă, liniștit, că nu se pune problema.

E un băiat ok, va câștiga mult după venirea la FCSB”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

De asemenea, Marius Şumudică s-a mai declarat convins de faptul că Elias Charalambous îşi va face un nume, după ce a preluat-o pe FCSB, în primăvara acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar mă suna și mă întreba de jucători la prețuri foarte mici din România. Își va face un nume și cred că va ajunge antrenor în Grecia, pentru că a jucat la PAOK, are renume bun și acolo.

E clar că nu-i antrenează Gigi Becali, există posibilitatea să intervină la pauză, nimeni nu contestă, dar nu le spune săptămânal ce să facă la antrenamente. FCSB nu poate arăta ca acum pentru că o antrenează Gigi Becali, asta e clar”, a mai spus Marius Şumudică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Elias Charalambous, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Elias Charalambous a vorbit după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1 despre lotul pe care îl are la dispoziţie pentru cele două fronturi pe care se luptă roş-albaştrii, în campionat şi Conference League.

„(Reporter: Credeţi că, pentru a se califica în grupe, FCSB are nevoie de mai mulţi jucători? Vă doriţi noi transferuri?) Ca să fiu sincer, sunt foarte fericit cu echipa pe care o am în acest moment. Cred că avem jucătorii potriviţi pentru a ne lupta atât pentru câştigarea campionatului, cât şi să jucăm în Conference League. Sunt foarte fericit cu echipa pe care o am!

(Reporter: Vlad Chiricheş ar putea juca în următorul meci, să fie titular?) Trebuie să ne întoarcem după acest meci. Mâine avem antrenamente, trebuie să vedem cum se va simţi. Dar s-a antrenat alături de noi, este chiar într-o stare fizică destul de bună. Nu este 100%. Vom vorbi mâine cu el ca să vedem exact în ce stare este”, a spus Charalambous, după meciul de la Sofia, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
Vezi toate știrile
Citește și