Închide meniul

Marius Şumudică, reacţie fermă despre transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga: „Pierdere enormă! Era mină de aur!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2024, 9:49

Reclamă
Marius Şumudică, reacţie fermă despre transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga: „Pierdere enormă! Era mină de aur!

Marius Şumudică, reacţie fermă despre transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga

Albion Rrahmani / Profimedia

Marius Şumudică a avut o reacţie fermă despre transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga. Şumudică e de părere că plecarea lui Rrahmani este o pierdere uriaşă pentru Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică spune că Albion Rrahmani este cel mai bun atacant de la Thereau şi că este un atacant complet, care intră în combinaţii.

Marius Şumudică, reacţie fermă despre transferul lui Albion Rrahmani la Sparta Praga

„Pierdere enormă. E foarte greu să găsești număr 9. Eu v-am mai zis, am căutat număr 9 în Turcia să-i dau salariu un milion de euro. Tot nu găseam număr 9. Sunt rari. Rrahmani era mină de aur pentru Rapid.

Nu e treaba mea, rețeta financiară s-au luat bani foarte buni. Nu este problema mea. Eu vorbesc din punct de vedere sportiv. Rrahmani este cel mai bun vârf de atac care a venit în România de la Thereau încoace. Au avut cam același stil. Intră în combinații, stângul, dreptul, marcatori, lovitură de cap. Rrahmani este un jucător aproape complet. Sparta Praga să știți că nu este o echipă ‘dobitoacă’, o echipă care să dea 5 milioane de euro pe un astfel de jucător. Să dai 5 milioane de euro este o sumă importantă.

E adevărat că au dat-o în contextul în care i-au scos pe cei de la FCSB și le-au intrat suma respectivă. Au așteptat să vadă ce se întâmplă. Încă o dată spun, este o pierdere pentru Rapid”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică, uimit de bannerele afişate la Rapid – Dinamo

Marius Şumudică a fost uimit de bannerele afişate de fani la Rapid – Dinamo. Derby-ul din Giuleşti s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă în care ambele goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri.

A doua zi după derby, Marius Şumudică a oferit o primă reacţie şi a recunoscut că a fost surprins de mesajul fanilor, în condiţiile în care, la meciurile cu Sepsi şi Gloria Buzău, aceştia îi scandau numele. De asemenea, el le-a promis fanilor că, dacă nu va avea angajament, va sta în peluză la meciul cu U Cluj, următorul meci de pe teren propriu al giuleştenilor.

„Am fost surprins doar prin prisma a ceea ce s-a întâmplat cu două săptămâni în urmă și nu numai. La meciul cu Sepsi, tot stadionul mi-a scandat numele, alergau să facă poze cu mine. La Buzău s-a întâmplat același lucru.

Reclamă

La Buzău am auzit că au fost niște probleme, deja erau niște probleme între fani. S-a scris, a fost public. După care a venit acest joc în care am fost surprins de reacție, fiindcă atâta timp cât cu o săptămână înainte ți se scandează numele și la următoarea săptămână apar aceste mesaje e clar că nu-ți pică bine.

Eu știu ce înseamnă Giuleștiul și probabil că au făcut referire la emisiunea care a avut loc și în care eu am spus că atâta timp cât eu am fost în străinătate, ei activau din Liga 4 în Liga 3 și din Liga 3 în Liga 2. Eu din acel moment, puteți să-l întrebați pe Victor Angelescu, n-am avut nicio ofertă de la clubul Rapid. Absolut niciodată. Se poate verifica, n-am avut niciodată vreo ofertă.

Eu, indiferent dacă le place sau nu, tot rapidist rămân. Nu mă interesează și nu vânez nimic prin această declarație. Indiferent că astăzi îmi strigă numele și că mâine se strigă demisia, că apar fel de fel de mesaje. Am fost surprins, nu întristat. Jur! Am fost surprins că nu înțeleg. Acum o săptămână tot stadionul îmi scandează numele. Am fost la meci și peste o săptămână apar aceste mesaje. Vouă nu vi se pare destul de dubios?

Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar o să le fac o promisiune. Este un singur grup care a afișat acest banner. Nu toți suporterii Rapidului. Eu sunt ferm convins că sunt suporteri care mă plac și știu ce înseamnă Rapidul. Eu iubesc și suporterii, și clubul Rapid. Cu asta închei orice fel de discuție. Le promit că dacă la meciul cu U Cluj eu nu am angajament o să merg în peluză și o să stau exact în mijlocul lor”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și