Închide meniul

Marko Dugandzic, despre faza penalty-ului de la Rapid – Chindia 2-0: „Aveam o durere prea mare!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 23:32

Marko Dugandzic, despre faza penalty-ului de la Rapid – Chindia 2-0: Aveam o durere prea mare!”

Marko Dugandzic, despre faza penalty-ului de la Rapid - Chindia 2-0

Marko Dugandzic, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

Marko Dugandzic a vorbit despre faza penalty-ului de la Rapid – Chindia 2-0, partidă care a contat pentru etapa a 27-a a Ligii 1. În urma acestei victorii, Rapid a urcat pe locul 3 din Liga 1, cu 49 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a fost transferat de Rapid, în vara anului trecut, de la CFR Cluj, pentru 400.000 de euro.

Marko Dugandzic, despre faza penalty-ului de la Rapid – Chindia 2-0

Marko Dugandzic susține că faultul aplicat de Jeremy Corinus, în urma căruia Rapid a primit penalty, a fost unul dur, provocându-i o mare durere.

„A fost un meci greu pentru mine, am avut o perioadă cam dificilă pentru că am pierdut cu Craiova și am remizat la Mioveni. Pentru mine, personal, a fost greu pentru că am ratat acel penalty și a fost prima dată în cariera mea, dar sunt fericit pentru victoria asta.

Chiar am suferit o lovitură dură când am obținut acel penalty, aveam o durere prea mare. Dar am avut și o presiune puțin mai mare ca de obicei, având în vedere că nu am înscris la meciul trecut. Adică am marcat, dar s-a repetat. A fost presiune, dar mi-am păstrat capul limpede, am crezut în mine și am marcat, din fericire.

Reclamă

Albu striga penalty, penalty! Eu nu văzusem (n.r. ce a dictat arbitrul), pentru că eram jos. Mi-a spus «bați tu!». M-am ridicat și toți mi-au dat mingea. A fost o centrare din stânga, dar eu eram primul la minge, am lovit mingea, dar el a fost rapid și a lovit direct în piciorul meu.

Deci cred că a fost penalty clar, eu am simțit o lovitură puternică.

Da, am mai cerut un penalty, eram foarte aproape de minge, dar am simțit că mă trage de tricou, așa că am căzut. Da, normal că am căzut pe spate, pentru că m-a tras din spate și m-am gândit că poate arbitrul va da penalty.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o centrare foarte bună de la Junior, dar poate nu a fost prea mare tragerea, așa că e în regulă”, a declarat Marko Dugandzic, la finalul partidei cu Chindia, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid – Chindia 2-0

Mihai Stoica consideră că Andrei Chivulete a oferit un penalty eronat. Totodată, a avut o reacție ironică la adresa „centralului”.

„Sunt foarte curios să văd dacă va fi şi după meciul ăsta vreun comentariu din partea CCA sau dacă vor fi urmări. Efectiv, eu nu înţeleg nimic din faza asta. Terenul se cam aplecase, părea că Rapid va marca. Dar de ce să dai penalty la faza aia? Băiatul ăla s-a întors cu spatele la minge…

Eu zic că Rapid îşi merită cu prisosinţă meritul în clasament, dar rămâne întrebarea. Marca fără penalty sau Căbuz făcea meciul vieţii? Ăsta nu e penalty şi nu se duce să verifice?

Ce îşi spun în cască? Singura explicaţie logică e dacă Chivulete a fost întrebat «Ai văzut bine faza? Da, am vazut»… Sau «faci refacere după meci sau mergi acasă? (n.r. ironic)»”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Marko Dugandzic, despre faza penalty-ului de la Rapid – Chindia 2-0
  • 28 de ani are Marko Dugandzic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și