Închide meniul

Marko Dugandzic și Mattias Kait au marcat în Rapid – CFR Cluj! Trupa lui Dan Petrescu, luată prin surprindere

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 21:01

Marko Dugandzic și Mattias Kait au marcat în Rapid – CFR Cluj! Trupa lui Dan Petrescu, luată prin surprindere

Marko Dugandzic și Mattias Kait au marcat în Rapid - CFR Cluj

Marko Dugandzic, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

  • Marko Dugandzic și Mattias Kait au marcat în Rapid – CFR Cluj
  • 5 este locul ocupat de Rapid în play-off-ul Ligii 1

Marko Dugandzic și Mattias Kait au marcat în Rapid – CFR Cluj, partidă care contează pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1! Reușitele Rapidului au venit în debutul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1.

Marko Dugandzic și Mattias Kait au marcat în Rapid – CFR Cluj

În minutul 9 al partidei Rapid – CFR Cluj, Marko Dugandzic a deschis scorul dintr-un penalty obținut de Alexandru Ioniță. 18 goluri a marcat Dugandzic, în actualul sezon de Liga 1, fiind golgheterul echipei lui Adrian Mutu.

Reclamă

Apoi, în minutul 12, Mattias Kait a majorat avantajul giuleștenilor cu un șut din afara careului, bifând al doilea pentru Rapid, în campionat. Deși CFR Cluj părea la pământ, formația antrenată de Dan Petrescu a reușit să înscrie trei minute mai târziu, prin Christopher Braun.

Adrian Mutu: „Ne dorim victoria!”

„CFR, echipa campioană din ultimii 5 ani, nu este niciodată ușor, mai ales că ei vin după o perioadă dificilă în ceea ce privește rezultatele și cu siguranță vor fi supărați, vor avea mare dorință de a câștiga din nou, așa cum au fost obișnuiți, deci va fi un meci extraordinar de greu, cu o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun.

Reclamă

Bineînțeles că noi ne dorim victoria, ne dorim să dăm continuitate și noi rezultatelor, sperăm să o obținem mâine seară. Sperăm să facem un meci bun și să fim mai concreți în fața porții, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea și să aducem puncte, asta e cel mai important.

(n.r. despre meciul tur din acest play-off) A fost un meci bun, care, din păcate pentru noi, s-a terminat doar cu egal, având chiar ocazia de a înscrie în ultimele secunde ale meciului. Mâine sperăm în primul rând să jucăm bine și să fim mult mai atenți în fața porții.

(n.r. despre problemele de lot pe care le are echipa din Gruia înaintea acestui meci) Contează cred până la un anumit punct, dar CFR-ul cred că are cei mai buni jucători din ligă, foarte buni și foarte mulți. În afară de Deac și Burcă, să spunem așa, căpitanii echipei, ceilalți sunt jucători experimentați, obișnuiți să câștige, obișnuiți să joace sub presiune, deci ne așteaptă un meci foarte greu.

Reclamă 4 / 0/3

Noi ne gândim la noi, nu ne gândim la CFR, o victorie mâine ar da continuitate rezultatelor noastre și posibilitatea de a ne apropia de locul 4, noi la asta ne gândim, nu ne interesează celelalte echipe, doar Rapid.

Mă gândesc să câștig mâine meciul, nu mă interesează ce se întâmplă la CFR sau la alte echipe, problemele lor personale. Ei sunt obișnuiți să câștige, pe undeva sunt favoriții numărul 1 la câștigarea acestui campionat. Cred că Dan Petrescu este obișnuit cu astfel de presiune, ideea este că sunt o echipă puternică, răniți pe undeva în orgoliu, ne așteaptă un meci de forță, un meci de muncă, în care va trebui să ne întrecem pe noi înșine.

Ei nu sunt obișnuiți cu două înfrângeri la rând. Mentalitatea lor și obișnuința lor de a câștiga… Vor veni cu ambiție mare, știm lucrul acesta, și de aceea cred că suntem pregătiți, băieții știu ce ne așteaptă mâine”, a spus Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu