Închide meniul

„Meriţi să fii titular?”. Reacţia lui Florinel Coman după FCSB – Farul 2-3. Ce l-a nemulţumit pe Arena Naţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 22:09

„Meriţi să fii titular?. Reacţia lui Florinel Coman după FCSB – Farul 2-3. Ce l-a nemulţumit pe Arena Naţională

Reacţia lui Florinel Coman după FCSB - Farul 2-3

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

Care a fost reacţia lui Florinel Coman după FCSB – Farul, scor 2-3, derby-ul etapei a 23-a din Liga 1. Roş-albaştrii au condus cu 2-1 până în minutul 90+4, dar au fost învinşi de jucătorii antrenaţi de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” Coman a fost din nou rezervă pe Arena Naţională. A intrat la pauză, în locul lui Edjouma, şi a făcut imediat diferenţa. L-a servit pe Andrei Cordea, în minutul 47, la golul care a „dezgheţat” tabela.

Reacţia lui Florinel Coman după FCSB – Farul 2-3

Florinel Coman nu s-a putut bucura la final. L-a arătat cu degetul pe arbitrul Horaţiu Feşnic, pe care îl acuză că a interpretat greşit faza în care i-a acordat cartonaş roşu lui Dawa (90).

Un meci foarte greu, cu o echipă care se bate la campionat. Care ştie să gestioneze anumite faze, cum a fost şi meciul acesta. Am văzut fazele şi consider că în primă fază Alibec îl faultează pe Tamm. Am pierdut şi suntem foarte trişti pentru acest rezultat.

Mă bucur că am reuşit să ajut echipa, trebuia să intrăm montaţi după pauză, să deblocăm tabela. Din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat.

Reclamă

Chiar nu ştiu ce să spun, am condus, aveam speranţe că putem marca de mai multe ori, dar a venit acea execuţie a lui Alibec şi asta a fost.

(Reporter: Meriţi să fii titular?) Nu ştiu, nu depinde de mine. Mă antrenez bine, este un vestiar unit, nu contează cine joacă. Contează să câştigăm puncte. Un duş rece, care sperăm că ne-a trezit. Nu am ştiut să gestionăm ultimele 20 de minute.

Ce am văzut în acest sezon, CFR este o candidată serioasă la campionat. Cu CFR noi trebuie să mergem să atăcăm, să câştigăm. Poate vom reuşi să luăm cele trei puncte. În această seară detaliile au făcut diferenţa. Dar trebuie să ne revanşăm cu CFR Cluj. Arătăm foarte bine, suntem muncitori, umili aşa că aşteptăm să vină rezultatele„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză nu s-a înscris niciun gol. A fost însă recital după pauză, când Cordea a deschis balul în minutul 47. Denis Alibec a restabilit egalitatea cu o execuţie fabuloasă, din lovitură liberă, dar Andrea Compagno i-a dus din nou pe vicecampionii României în avantaj.

În prelungiri, Farul a întors incredibil scorul, după ce Dawa a fost eliminat. Billel Omrani a fost autorul unui autogol în minutul 90+5, iar la numai câteva secunde distanţă Borza a reuşi golul cu care a stabilit rezultatul final, 3-2 pentru Farul.

În urma victoriei din derby, Farul a revenit, cel puţin pentru o etapă, pe primul loc în Liga 1. FCSB a rămas în afara podiumului şi are cu 7 puncte mai puţin decât trupa „Regelui” Hagi.

Andrei Cordea, tiradă la adresa arbitrajului

Şi Andrei Cordea a avut o tiradă la adresa arbitrajului din FCSB – Farul. Extrema roș-albastră a fost revoltată de modul în care a condus meciul brigada lui Horațiu Feșnic.

Nici nu știu ce să mai zic, cred că am controlat jocul. Am fost echipa cu ocaziile, dar ne-am jucat cu ele la final. Păcat că în Liga 1 avem VAR degeaba. Alibec l-a faultat pe Tamm când a scăpat, nu știu de ce nu s-a întors faza. Nu am mai trăit niciodată așa ceva și îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm pentru că aveam meciul în mână și eram favoriți.

Din păcate și-au bătut joc de noi astăzi arbitrii. Nici nu știu ce să mai zic, din două faze am pierdut meciul. De acum vom merge la Cluj să câștigăm, sa fim 100% și sunt convins că vom obține cele 3 puncte.

Pintili este alături de noi, ne ajută foarte mult. Normal că ne-am dori să ne dea indicații în timpul meciului pentru că el își dă sufletul la antrenament și încearcă să ne învețe ce a făcut el în fotbal”, a declarat Andrei Cordea la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – Farul 2-3
  • Ce a declarat Florinel Coman

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și