Închide meniul

Mihai Aioani s-a făcut de râs în Universitatea Craiova – Farul! Gol de cascadorii râsului primit de portarul constănţenilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2022, 23:21

Mihai Aioani s-a făcut de râs în Universitatea Craiova – Farul! Gol de cascadorii râsului primit de portarul constănţenilor

Mihai Aioani, gafă colosală

Captură Orange Sport

Mihai Aioani s-a făcut de râs în Universitatea Craiova – Farul. În minutul 71, portarul celor de la Farul a făcut o gafă colosală la o lovitură liberă bătută de Dan Nistor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 71, Universitatea Craiova a preluat conducerea în faţa celor de la Farul. Mai întâi, Mihai Popescu a fost ezitant şi a fost nevoit să îl faulteze pe Andrei Ivan.

Mihai Aioani s-a făcut de râs în Universitatea Craiova – Farul

Lovitura liberă a fost executată de Dan Nistor. Acesta a centrat în faţa porţii, acolo unde Aioani a încercat să boxeze mingea cu o singură mână. Portarul celor de la Farul a dat mai mult pe lângă minge, iar Universitatea Craiova a preluat pentru prima dată conducerea în meci.

Gabriel Torje, două goluri de senzaţie

Cotat la 350.000 de euro, Gabi Torje a spart gheaţa la Severin. A marcat primele două goluri din acest sezon. Ambele reuşite au fost spectaculoase!

Prima reuşită a lui Gabi Torje a venit în minutul 33, la scorul de 1-1. Fostul dinamovist a scăpat singur cu David Lazar şi l-a lobat pe portarul oltenilor. Al doilea gol a venit după doar 8 minute. Torje a marcat un gol superb din afara careului, la care David Lazar nu a avut nicio replică.

Reclamă

Gabi Torje, „pariul” lui Gică Hagi

Gabi Torje a dezvăluit că „Regele” a fost primul care l-a sunat după ce a retrogradat cu Dinamo. Hagi a fost cel care l-a promovat în Liga 1 pe Torje, în sezonul 2005/2006, la Poli Timișoara.

Torje își dorește să încheie sezonul viitor cât mai sus în Liga 1, alături de Farul. Ex-dinamovistul nu exclude nici o convocare la echipa națională, dacă evoluțiile sale vor fi consistente:

„Gică Hagi m-a promovat in Liga 1, la 16 ani. A avut încredere în mine, a fost cel care m-a sunat primul. N-am ezitat să vin aici nicio secundă. Dânsul a avut mereu încredere în mine. Am venit aici să îl ajut cât de mult pot, și dânsul mă va ajuta pe mine în cariera mea pentru ca încă mai am de jucat fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – despre retrogradarea lui Dinamo) E clar că e o dezamăgire pentru noi ca și jucători, însă problemele mai mari sunt altele în viață.

Obiectivele sunt mari aici. E clar că ne dorim să fim în playoff și să fim mai sus decât anul trecut. Faptul că am fost contactat de cei de la Farul și de Gică mi-a dat încredere și trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros. E clar că orice jucător care e în activitate se gândeste la națională”, a spus Gabi Torje, la conferința oficială a Farului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și