Închide meniul

Mihai Pintilii, ofensivă totală în FCSB – Universitatea Craiova! Deciziile luate la primul meci al roș-albaștrilor în play-off-ul Ligii 1

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 18:58

Mihai Pintilii, ofensivă totală în FCSB – Universitatea Craiova! Deciziile luate la primul meci al roș-albaștrilor în play-off-ul Ligii 1

Mihai Pintilii, ofensivă totală în FCSB - Universitatea Craiova

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Pintilii, ofensivă totală în FCSB – Universitatea Craiova! FCSB mizează totul pe atac la primul meci în play-off-ul Ligii 1. În prezent, formația roș-albastră se află pe locul 3 din play-off, cu 29 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida FCSB – Universitatea Craiova este programată astăzi, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Pintilii, ofensivă totală în FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Pintilii a decis să trimită un prim „11” ultraofensiv în partida FCSB – Universitatea Craiova. În atac, FCSB mizează pe „tridentul” format din Florinel Coman, Andrea Compagno și Octavian Popescu.

În zona mediană, FCSB îi va avea pe Malcom Edjouma, Adrian Șut și Darius Olaru. În timp ce defensiva va fi asigurată de Deian Sorescu, Joyskim Dawa, Iulian Cristea și Risto Radunovic. Totodată, buturile porții bucureștene vor fi apărate de Ștefan Târnovanu.

Echipele de start de la FCSB – Universitatea Craiova:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Coman, Compagno, Octavian Popescu
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Mihai Pintilii

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Bg. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar – Hanca, Găman, Sala, Al. Crețu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic
Antrenor: Eugen Neagoe

Sorin Cârțu: „Meciul cu FCSB e mai important ca niciodată!”

„E început de play-off, toate meciurile din play-off sunt importante pentru noi, pentru că avem un handicap de recuperat pentru tot ce ni s-a întâmplat în campionatul regulat.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată. Întotdeauna au fost meciuri speciale între noi. Plecăm de pe poziția asta.

Nu comentez (n.r. faptul că FCSB nu are antrenor), noi trebuie să ne ajutăm singuri. Ceea ce ni se întâmplă la ora actuală se întâmplă din cauza noastră, nu din cauza adversarilor. Noi am fost, de multe ori, adversarii noștri.

Nu sunt niște puncte foarte multe, care nu pot fi recuperate. Depinde cât ești de responsabil pentru fiecare meci. Una peste alta, suntem o echipă cu un lot bun de jucători.

Am avut și evoluții bune și evoluții contradictorii. Suntem pe un loc în play-off, avem niște șanse, dar ne-am fi dorit să fim pe primul loc, sau pe al doilea.

Obiectivele noastre, stabilite la începutul campionatului, sunt să luăm titlul și cupa. Din păcate, din Cupă am ieșit, dar rămânem cu șansa asta, totuși, chiar dacă nu avem atât de multe procente cum au Farul și CFR, dacă nu, cupele europene.

Trebuie să tindem sus. Măcar locul trei, doi sau la baraj. Absolut (n.r. nu mai acceptă o ratare a calificării în grupe), absolut, dar așa a fost situația, cu schimbări de antrenori, au fost niște divergențe, care s-au resimțit în clasament”a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, despre meciul cu FCSB, pentru playsport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului, din Liga 1, pe care FCSB a încercat să-l transfere

Mihai Stoica susține că, în trecut, FCSB a încercat să-l transfere pe Vitalie Damașcan, însă, din cauza sumei cerute, mutarea nu s-a concretizat.

Reclamă

„Damaşcan face sezonul vieţii. 99′ născut, da. Damaşcan… îl ştiu de când era în Republica Moldova. Şi chiar ne-am interesat şi noi la un moment dat, pentru că începuse bine, era foarte mic atunci.

(n.r. aţi vrut să îl cumpăraţi?) Da, a fost o discuţie. Ţin minte că am vorbit cu Leonid Istrati, un agent… un om foarte serios din Republica Moldova. Şi a plecat la Torino, l-a cumpărat Torino atunci.

Plătise o sumă destul de mare. (n.r. v-au cerut bani mulţi?) Nu am ajuns să discutăm… auzisem că sunt bani mulţi şi ne-am retras”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și