Închide meniul

Mihai Pintilii, omul bun la toate la FCSB! Delegatul roș-albaștrilor, surprins cu tabela electronică în mână la marginea terenului

Cosmin Cioboată Publicat: 12 decembrie 2022, 8:51

Reclamă
Mihai Pintilii, omul bun la toate la FCSB! Delegatul roș-albaștrilor, surprins cu tabela electronică în mână la marginea terenului

Mihai Pintilii este delegatul FCSB-ului

Mihai Pintilii este delegatul FCSB-ului / Captură Orangesport

Mihai Pintilii este omul bun la toate la FCSB! Delegatul roș-albaștrilor a fost surprins cu tabela electronică în mână la marginea terenului, în debutul meciului dintre Chindia și FCSB, câștigat de vicecampioana României cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul interimar al FCSB-ului a trecut „la fapte”, după accidentarea horror dintre Andrea Compagno și Darius Olaru.

Mihai Pintilii, omul bun la toate la FCSB! Cum a fost surprins în meciul cu Chindia

Cei doi jucători ai roș-albaștrilor s-au ciocnit cap în cap în minutul 2 al partidei de pe „Ilie Oană” și au avut nevoie de intervenția medicilor. Ulterior, Compagno și Olaru au fost schimbați și transportați la spital.

Mihai Pintilii, devenit „secundul” lui Leo Strizu, a fost surprins la marginea terenului cu tabela electronică în mână, în timp ce pregătea schimbările… la propriu! Delegatul FCSB-ului n-a vrut să piardă timpul până la sosirea arbitrului de rezervă și a trecut „la fapte”.

La finalul meciului din etapa a 20-a din Liga 1, Pintilii a fost prezent și la flash-interviu și a explicat de ce i-a luat locul arbitrului de rezervă.

Reclamă

„Eu sunt delegatul echipei, eu fac doar schimbările, nu am voie să mă ridic. Era normal să întreb cum se simt băieții și să văd dacă este nevoie de schimbări”, a explicat Mihai Pintilii, la finalul meciului de la Ploiești, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Mihai Pintilii despre starea lui Andrea Compagno și Darius Olaru

Compagno și Olaru s-au lovit violent în debutul meciului și au rămas minute bune întinși pe gazon. Ambii fotbaliști au fost bandajați. Darius Olaru a fost urcat direct în ambulanță.

„Așteptăm răspunsul de la spital. Andrea e puțin mai grav. Îmi doresc să se facă bine. Sunt două pierderi importante. Băieții au jucat pentru Andrea și Olaru meciul ăsta”, a spus Mihai Pintilii, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la meci, Pintilii a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii săi. I-a „declarat război” rivalei CFR Cluj, pe care FCSB o va înfrunta peste câteva zile.

„Lasați-ne să ne bucurăm de victoria asta, vom vedea de mâine ce facem. A fost un teren aproape impracticabil, băieții au arătat caracter. Am jucat simplu, nu ne-am complicat. Lasă ce a fost… Eu sunt demult aici. Din 2012. Mă bucur că nu am luat gol, sper să o ținem tot așa. Băieții merită felicitări, staff-ul tehnic, medical, merită felicitări. Cu CFR Cluj clar te gândești la victorie. Așa vom aborda următoarele două meciuri, doar la victorie. Mai sunt multe etape însă. Eu fac doar schimbările, nu dau indicații, nu am voie„, a mai spus Pintilii.

Echipa lui Gigi Becali a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Mihai Pintilii și Leo Strizu au succese pe linie la conducerea roș-albaștrilor.

Risto Radunovic a deschis scorul din penalty, în minutul 24. Rezultatul final a fost stabilit de Billel Omrani, care a înscris (73) primul său gol în tricoul lui FCSB. Cu această victorie, roş-albaştrii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podiumul Ligii 1. FCSB are 35 de puncte, cu 9 mai puţin decât liderul Farul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și