Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali insistă pentru transferul lui Arnod Garita la FCSB. „Eu nu vreau atacant!”

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 23:17

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali insistă pentru transferul lui Arnod Garita la FCSB. Eu nu vreau atacant!”

Mihai Stoica a dezvăluit numele jucătorului dorit de FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali continuă să insiste pentru transferul lui Arnold Garita la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre viitoarele ținte ale „roș-albaștrilor”, după ce echipa patronată de Gigi Becali a reușit al 3-lea transfer al verii, Damjan Djokovic. Până acum, FCSB l-a prezentat oficial pe Alexandru Băluță și a bătut palma cu Siyabonga Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este hotărât să întărească lotul echipei sale, după ce aceasta a ratat un nou titlu de campioană, în ultima etapă, în fața celor de la Farul Constanța. În cadrul partidei de la Ovidiu, roș-albaștrii au condus cu 2-0, dar soarta meciului a fost întoarsă de către băieții lui Gică Hagi, iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-2, în favoarea marinarilor. Astfel, titlul de campioană a ajuns la malul mării.

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali îl vrea pe Arnold Garita la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre următoarele transferuri pe care vicecampioana vrea să le rezolve. Acum, în vizorul lui Gigi Becali a intrat Arnold Garita, fotbalist care a retrogradat în divizia secundă cu FC Argeș.

Chiar și așa, atacantul camerunez a avut evoluții bune în tricoul argeșenilor, iar Gigi Becali este impresionat de abilitățile acestuia. Totuși, Mihai Stoica a recunoscut că nu și-ar dori ca această mutare să se efectueze.

„Trebuie să vină un fundaş central, da. Eu nu vreau atacant. Îi place lui (n.r. – Gigi Becali) de Garita, da, da, da. Mai sunt speranţe. Nu aş pleca în speranţe. Aş vrea să se închidă să-şi găsească undeva în altă parte şi băiatul ăla. Undeva să se ducă”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

De asemenea, oficialul de la FCSB a dezvăluit și că vicecampioana s-a interesat de un internațional leton. Este vorba despre Kristers Tobers, care are o înălțime impresionantă, de 1.89m. Totuși, potrivit oficialului, negocierile cu acesta nu s-au concretizat.

„Da, fundaşul e străin. La momentul ăsta nu mai suntem aproape. Era căpitanul Letoniei, care a jucat mijlocaş (n.r. – în Armenia – Letonia 2-1). Da, el era. Era liber de contract, terminase contractul cu Gdansk, era interesant şi juca două poziţii.

Noi nici la Şut nu avem variantă de rezervă. Nu eram disperaţi să vină, dar era un jucător interesant de 22 de ani, Tobers. Gigi hotărăşte”, a mai spus Stoica, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Arnold Garita vrea să se răzbune pe Dinamo

Fostul jucător de la FC Argeș le-a transmis fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, că dorește să rămână în România, pentru a se răzbuna pe Dinamo, după ce echipa din Ștefan cel Mare i-a retrogradat fosta echipă.

„FCSB este o opțiune foarte bună. Eu nu știu nimic, voi vorbi cu agentul meu. Voi pleca în Camerun și voi vorbi după aceea cu el. Poate FCSB i-a făcut o ofertă lui, dar nu știu nimic. Dacă mă vor, trebuie să discute cu el.

FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni pentru mine. Nu știu unde voi juca în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo! Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci.
Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor”, a spus atacantul, într-un live pe TikTok.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și