Închide meniul

Suma uriaşă pe care a încasat-o Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, deşi nu a arbitrat niciun meci până acum

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2022, 9:05

Suma uriaşă pe care a încasat-o Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, deşi nu a arbitrat niciun meci până acum

Istvan Kovacs a fost de 8 ori arbitru de rezervă la Campionatul Mondial

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost delegat pentru a opta oară la Campionatul Mondial, în calitate de arbitru de rezervă. Arbitrul român va fi al patrulea arbitru la duelul din optimile de finală dintre Portugalia şi Elveţia.

Suma uriaşă pe care a încasat-o Istvan Kovacs la Campionatul Mondial

Până acum, Kovacs a încasat o sumă uriaşă. 70.000 de dolari i-a primit pentru simplul fapt că a ajuns la Campionatul Mondial. Pnetru cele 8 meciuri în calitate de arbitru de rezervă, Kovacs mai primeşte încă 20.000 de dolari. Suma poate creşte dacă arbitrul român va fi delegat la alte meciuri până la finalul turneului din Qatar.

Reclamă

Istvan Kovacs va fi prezent la super-duelul Portugalia – Elveţia

Istvan Kovacs a fost din nou delegat la Campionatul Mondial din Qatar. Centralul român va fi al patrulea oficial la super-duelul din optimile turneului final, Portugalia – Elveţia. Istvan Kovacs se află la a opta delegare la Campionatul Mondial, însă la toate duelurile a fost arbitru de rezervă.

Centralul partidei dintre Portugalia şi Elveţia va fi mexicanul Cesar Ramos. Acesta va fi ajutat de la cele două tuşe de către alţi doi mexicani, Alberto Morin şi Miguel Hernandez.

Reclamă

Meciul dintre Portugalia şi Elveţia se va disputa marţi, pe 6 decembrie, de la ora 21:00. Partida, care se anunţă extrem de echilibrată, va fi în format live text, pe AS.ro!

Istvan Kovacs a mai fost prezent până acum la duelurile Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Argentina – Mexic, Spania – Mexic, Ecuador – Senegal, Arabia Saudită – Mexic şi Croaţia – Belgia.

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci. Porumboiu merge mai departe şi spune că nu crede că Istvan Kovacs va arbitra vreun meci la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs a fost doar arbitru de rezervă la această Cupă Mondială. În total, Kovacs a primit 8 delegări la Campionatul Mondial.

„Poate o să-i dea un joc. În momentul în care sunt delegați și cei doi asistenți ai lui nu stă în picioare varianta că a fost chemat acolo doar ca arbitru suport. Mi se pare neverosimil la nivelul UEFA și FIFA… Trebuia să-l delege și pe el. Astfel de greșeli mi se par de neacceptat. Depinde și de pregatirea pe care a avut-o în timpul competiției, dar Kovacs este printre primii trei-patru care sunt acolo. A fost preferatul meu Kovacs.

Dacă a fost selecționat, trebuia să arbitreze. Mi-e greu să cred că va conduce un meci din fazele superioare, dacă el n-a fost delegat la vreun meci din grupe”, a spus Adrian Porumboiu la sport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva"
Liga 1 • 23 feb., 0:07
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: „Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva”
Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii
Liga 1 • 21 feb., 20:47
„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 8:24
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”