Închide meniul

Mihai Stoica, anunț despre titularul postului de portar la FCSB: „O greșeală poate fi fatală!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 22:23

Reclamă
Mihai Stoica, anunț despre titularul postului de portar la FCSB: „O greșeală poate fi fatală!

Mihai Stoica, anunț despre titularul postului de portar la FCSB

Colaj cu Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț important despre titularul postului de portar la FCSB, după gafa făcută de Ștefan Târnovanu în derby-ul cu Universitatea Craiova, încheiat 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda greșelii care a costat-o două puncte pe FCSB, MM Stoica a precizat că nu există posibilitatea ca Ștefan Târnovanu să-și piardă postul în fața lui Andrei Vlad.

Mihai Stoica, anunț despre titularul postului de portar la FCSB

„Indubitabil (n.r – vina exclusiv a lui Târnovanu). Dar nu facem niciun proces de intenție, la portar se vede și o greșeală poate fi fatală. Nu cred că se pune problema să-și piardă postul. Nu poți să stai să vânezi portarii. După aia nu ar mai avea niciun portar siguranța că apără”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

La golul egalizator al Universității Craiova, din minutul 90+1, Ștefan Târnovanu a ieșit greșit la o centrare din corner, iar mingea trimisă de Koljic a fost deviată de Iulian Cristea în propria poartă.

Silviu Lung a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu din FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Silviu Lung susține că Ștefan Târnovanu nu ar fi trebui să iasă la cornerul executat de olteni, în urma căruia a fost marcat golul egalizator. Însă, consideră că nu trebuie scos vinovat Târnovanu pentru faptul că FCSB a scăpat victoria printre degete.

Reclamă

Îmi place foarte mult de Târnovanu, să nu uităm că înainte a scos 1 contra 1. A salvat echipa, dar golul este sută la sută al lui. Mingea nu are boltă, la colțul scurt, cu mulți jucători în față, este foarte greu să ajungi la acea centrare. Trebuia să stea în poartă și probabil că nu se întâmpla absolut nimic. Și probabil și marcajul la Koljic era mult mai strâns. Dar asta ține și de experiență, iar copilul, până acum, mi-a plăcut foarte mult. Se mai întâmplă și la case mai mari.

Ambii portari, la fel și Vlad, sunt foarte, foarte buni. Portari excelenți, iar Târnovanu a geșit o dată la zece meciuri. Fac alții la nivel internațional, iar el e un copil încă. Nu-i pun egalul în cârcă pentru că Steaua (n.r. FCSB) trebuia să facă 2-0, 3-0. La 1-0, a scos minge de gol. Eu nu îl consider vinovat pentru egal, în primul rând, pe el.

Ține de lipsa de experiență, și eu făceam destule greșeli la vârsta lui. Un portar care 89 de minute nu are nicio minge, e destul o fracțiune de secundă de relaxare. Cu toate că acolo nu a fost vorba de relaxare, decât de experiență”, a declarat Silviu Lung, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Ștefan Târnovanu după meci

Portarul roș-albaștrilor e convins că echipa sa a ratat victoria din cauza faptului că a renunțat prea devreme la intențiile ofensive, dat s-a făcut vinovat pentru golul Universității Craiova. 

„Un meci început perfect, am controlat prima repriză, ei nu au ajuns la poartă. Pe final am făcut pasul în spate prea devreme, ei au pus presiune și au dat acel gol. Din ce am înțeles, Tamm a dat în adversar când a degajat mingea, dar arbitrul a dat corner în loc de șase metri.

Eu nu am văzut faza, nu vreau să comentez. Am întâlnit o echipă bună, n-am mai ieșit din careu pe final. A fost și o ieșire neinspirată. Ținând cont că nu am reușit să facem 2-0, a trebuit să ne apărăm, îmi pare rău că n-am reușit să ținem de rezultat”, a spus Ștefan Târnovanu, conform digisport.ro.

După acest rezultat, FCSB a rămas la șapte puncte în urma liderului Farul, în timp ce Universitatea Craiova este la 10 lungimi de primul loc.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și