Închide meniul

Mihai Stoica îi ia apărarea jucătorului „dispărut” de la FCSB! Mesaj clar pentru Gigi Becali: „Nu e uzat, şi-a corectat problemele!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iunie 2022, 23:41

Mihai Stoica îi ia apărarea jucătorului „dispărut de la FCSB! Mesaj clar pentru Gigi Becali: „Nu e uzat, şi-a corectat problemele!

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica i-a transmis un mesaj indirect lui Gigi Becali, în legătură cu Florinel Coman. Managerul general de la FCSB este de părere că atacantul de 24 de ani „nu este uzat”, chiar dacă în ultimul sezon a marcat un singur gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În stagiunea 2021/2022, Florinel Coman a fost doar o „umbră” a jucătorului din trecut, din cauza accidentărilor suferite în ultimii doi ani.

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Florinel Coman: „Nu e uzat!”

Atacantul de pe urma căruia Gigi Becali spera să câștige milioane de euro a jucat numai 19 meciuri în sezonul precedent din Liga 1 și a înscris un singur gol.

Multă lume nu mai are încredere în Florinel Coman, însă Mihai Stoica nu face parte din această categorie. Oficialul de la FCSB i-a luat apărarea jucătorului cotat la 3 milioane de euro, spunând că problemele medicale l-au adus în punctul în care se află acum.

Mai mult, MM consideră că Florinel Coman a avut timp să-și corecteze problemele din trecut când se afla la recuperare:

Reclamă

„Coman nu e uzat. Are 24 de ani, a fost accidentat, iar doi ani de zile n-a jucat. Când eşti accidentat, nu ai uzură, tu lucrezi, de fapt, să-ţi corectezi problemele pe care le-ai avut”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

MM știe pe ce post trebuie folosit Florinel Coman: „Nu nu putem bate joc de el”

Recent, MM a vorbit și despre cum și-ar dori să arate linia ofensivă a FCSB-ului în următorul sezon, care începe pe 16 iulie. Managerul general al vicecampioanei consideră că Florinel Coman ar trebui să fie titular în echipa lui Toni Petrea, alături de Octavian Popescu și Florin Tănase.

Mihai Stoica a mai spus că postul care îl avantajează cel mai mult pe Florinel Coman este cel de atacant de bandă stânga:

Reclamă 4 / 0/3

„Octavian Popescu va fi inter, la mijlocul terenului, Tănase va apărea ca vârf fals, iar Florinel Coman va fi folosit atacant lateral stânga. Singurul post pe care a dat randament (n.r. – Coman) e cel de atacant stânga, acolo va juca.

Nu ne putem bate joc de el fiindcă noi credem foarte mult în el, iar ca atacant l-am încercat, nu poate deloc pe acea poziție”, a declarat Mihai Stoica, recent, pentru sursa citată anterior.

Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB mai este în tratative cu încă doi fundaşi. Este vorba de georgianul Solomon Kvirkvelia, aflat sub contract cu FC Gagra, formație din țara sa natală. A doua ţintă ar fi grecul Nikolaos Michelis, trecut și pe la AC Milan, a scris digisport.ro.

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali a vorbit public despre ţintele sale pe piaţa transferurilor.

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv…

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile.

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea… mă rog, asta e treaba”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și