Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Adi Popa: „A jucat în trei campionate şi a dat un gol! E prea băgat în seamă!”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 21:14

Reclamă
Mihai Stoica l-a făcut praf pe Adi Popa: „A jucat în trei campionate şi a dat un gol! E prea băgat în seamă!

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Adi Popa

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Adi Popa. MM nu a rămas dator, după ce mijlocaşul a declarat că FCSB nu este Steaua. Managerul general al roş-albaştrilor a avut un discurs extrem de dur la adresa jucătorului de la Chiajna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a transmis că Adi Popa a evoluat în trei campionate, iar randamentul său a fost foarte slab. Acesta mai susţine că „Motoreta” nu mai este fotbalist de când a plecat de la FCSB, şi este de părere că a devenit un „mic influencer”, fiind prea mult „băgat în seamă”.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Adi Popa

Mihai Stoica a avut o serie de declaraţii ironice la adresa lui Adi Popa, şi îl sfătuieşte pe acesta să mai slăbească, dacă vrea să mai joace fotbal. Acesta a mai declarat că nu îşi aminteşte de un gol important marcat de Popa, pe vremea când evolua la formaţia lui Gigi Becali.

„E un mic influencer, că fotbal nu mai joacă de când a plecat de la noi. De la FCSB, care nu e Steaua. Nu prea mai joacă. Cred că e atacant, nu? El să dă atacant, nu? A jucat în 3 campionate și a dat un gol atacantul ăsta mic. Dacă nu e atacant și e mijlocaș dreapta înseamnă că e ok, e o rată bună.

Când îl dădeați voi titular în echipa aia din sezonul 2012/2013 – deși nu a fost, mai intra și el când lipsea câte unul – în față vârf era Adi Rocha sau Nikolic, Rusescu era număr 10, Chipciu dreapta, stânga Dodel Tănase. Ăla era primul 11. După aia, mai intra unul sau altul. E prea mult băgat în seamă. Foarte frumos, e opinia lui, normal.

Reclamă

Mihai Stoica: „A făcut bani datorită echipei care spune că nu e”

El a existat și a făcut bani în exclusivitate datorită echipei despre care spune că nu e. Unde a jucat în afară de doi ani la echipa Armatei? A fost și el pe acolo (n.r – la FCSB). Zi-mi un gol important marcat de băiatul ăsta. Unul, atât, nu vreau mai mult!

Mie nu-mi plac oamenii ăștia care încearcă să treacă drept altcineva. Până a plecat la Reading, nu i-am auzit vocea. Când s-a întors, a început să explice niște chestii. Noi rămăsesm uimiți: ‘Cine ești, cum de te-ai schimbat?’. Mustang, bravo, mă, frumos, dar taci din gură că dai peste cei care erau și când nu vorbeai.

Întrebați-i pe cei de la Chiajna cu ce s-a ocupat. Fotbal n-a jucat. S-a ocupat cu multe chestii extrafotbalistice pe acolo. Am auzit că: ‘Bă, stați liniștiți, că-l dă afară pe Lincar’, vorbește el cu primarul… băiatul ăsta are niște probleme. S-a dus la o masă la care nu era invitat, era o masă dată de Lincar. N-a ajuns bine, îmi pare foarte rău.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător care a ajuns să vorbească încontinuu, să bată câmpii… aI făcut niște bani, ai făcut 35 de ani, bravo ție. Mai dă jos puțin din colac dacă vrei să ami joci pentru că ești puțin mai supronderal, așa pare. Ar trebui să tacă din gură pentru că vorbește prea mult. Mă mir că-l mai băgăm în seamă. Nu vreau să jignesc, dar ar fi bine să tacă din gură. Că a fost la echipa națională? Acolo a fost și Pușcaș…”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și