Închide meniul

Mihai Stoica, reacție fermă după ce Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis: „L-am văzut foarte schimbat! Greşeala asta se vede urât!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 22:47

Mihai Stoica, reacție fermă după ce Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis: L-am văzut foarte schimbat! Greşeala asta se vede urât!”

Mihai Stoica, reacție fermă după ce Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție fermă după ce Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis. Portarul lituanian a fost transferat de Universitatea Craiova în toamna anului trecut, fiind liber de contract după despărțirea de campioana CFR Cluj. Însă, după numai cinci luni, formația olteană a renunțat la serviciile acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Arlauskis are o cotă de 500.000 de euro.

Mihai Stoica, reacție fermă după ce Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis

Mihai Stoica este de părere că Arlauskis nu a reușit să se acomodeze la Universitatea Craiova. Totodată, spune că greșeala din meciul cu Farul, în care Arlauskis a comis un penalty, a cântărit mult în decizia formației oltene de a renunța la portarul lituanian.

„Îl cunoşteam foarte bine. L-am adus în România în decembrie 2007. L-am văzut foarte schimbat. L-am văzut făcând câteva istericale, credeam că nu este el, dar au trecut anii, are deja 35.

Se antrena foarte bine, era băiat de vestiar. Când era la CFR, a dat o declaraţie că a plecat Copilu. A plecat şi el.

Reclamă

Greşeala asta se vede urât, urât. Poate nu era de acolo, nu se simţea bine acolo. El a venit destul de târziu acolo. Şi-a făcut foarte bine treaba la Urziceni, şi la CFR”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

„Am reziliat acum 30 de minute. Vreau să-i mulțumesc. Este un bărbat. Discuțiile au durat cinci minute. Nu a cerut un euro în plus. Nu a contat gafa cu Farul. Avem doi portari valoroși. Cu Florin Niță am avut discuții intense acum un an de zile, dar nu s-a putut realiza. De atunci nu s-a mai pus problema”, a spus Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, conform digisport.ro. 

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1

Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanța, 1-2, în ultima etapă de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, susține că este dezamăgit de prestația Universității Craiova de la meciul cu Farul Constanța. În același timp, spune că este încrezător că trupa lui Eugen Neagoe se va revanșa la următorul meci din campionat, cel cu CFR Cluj.

„Sunt dezamăgit, supărat și nu vreau să fac nu știu ce comentariu. Treaba lui ce zice Vătăjelu! Mă abțin! Nu vorbesc acum… după mine… știi cum e, nu trebuie să renunți niciodată până nu e matematic. Asta e șansa la fotbal, când vine etapa următoare. Ce dacă următorul meci e cu CFR? Am mai făcut partide destul de bune”, a spus Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Eugen Neagoe: „Noi am jucat slab!”

„Noi am jucat slab, știu, am văzut, dar să rupi jocul așa, să dai un asemenea penalty, nu am văzut. Noi inventăm regulamente. Ce să pună piedică, atunci când el are mingea? Dacă erau adversarii acolo, ce să facă? Prima dată a dat fault în atac. Eu cred că a fost fault în atac. Ce să mai conteze, dacă noi inventăm regulamente.

Nu trebuie să dăm penalty că vrem noi, că ne trezim noi și dăm penalty cum vrem noi. Eu zic că a fost fault în atac, dar nu mai contează ce zic eu. Ce, la VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare când s-au dus oamenii la VAR și nu au dat penalty.

Noi știm cât de slab am jucat. Nu aș putea să vă spun foarte multe, am discutat puțin cu jucătorii. O să facem o analiză. Mai erau încă 45 de minute și nu puteam să schimb toată echipa. 

Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să intrăm mai agresivi, lucru pe care nu l-am făcut. Adversarul a plecat în spatele nostru, noi nu am fost atenți să plecăm cu el. Acum nu are niciun rost să intrăm în subiect.

Cu siguranță vom arăta altfel. Mai multe nu pot să vă spun, trebuie să analizăm. Nu este nimic pierdut în acest moment, mai sunt încă 6 etape. Iar după se poate întâmpla orice. Problema este la noi, noi trebuie să ne schimbăm atitudinea, trebuie să intrăm altfel pe teren”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, la finalul meciului cu Farul.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție fermă după ce Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis
  • Universitatea Craiova l-a dat afară pe Arlauskis după cinci luni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și