Închide meniul

Miodrag Belodedici l-a lăudat pe Gigi Becali: „Nu se bagă foarte mult! Vrea să ajute!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 13:28 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 20:48

Miodrag Belodedici l-a lăudat pe Gigi Becali: „Nu se bagă foarte mult! Vrea să ajute!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Miodrag Belodedici l-a lăudat pe Gigi Becali. Fostul mare fundaș e sigur că patronul FCSB nu se bagă mult peste antrenorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belodedici crede că latifundiarul din Pipera este implicat activ la FCSB doar pentru că își dorește binele echipei.

Miodrag Belodedici l-a lăudat pe Gigi Becali

„Ca orice om, vrea să spună, să vorbească despre fotbal. Nu cred că se bagă el foarte mult să dea ordin cum să joace, nu cred că se pricepe la sisteme de joc, cred că vrea să ajute”, a spus Miodrag Belodedici, conform sport.ro.

FCSB are derby cu Rapid, duminică, iar partida de pe Arena Națională poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gigi Becali anunţă revoluţia la FCSB

Gigi Becali anunţă revoluţia la FCSB după dezastrul din Conference League. Finanţatorul roş-albaştrilor se desparte gratis de jucătorii care au dezamăgit în acest sezon, dar vrea să obţină sume importante pe tineri precum Eduard Radaslavescu sau Octavian Popescu.

Reclamă

„A venit West Ham cu copiii. Eu dacă văd că nu pot, mă retrag. Până acum spuneam că sunt tare, dar acum am văzut că nu pot şi mă retrag. Scot tot ce pot şi mă retrag. Renunţ la oricine pot să iau banii în iarnă. Încet încet, în 2-3 ani, văd ce bani pot să iau. Poate creşte Tavi.

Ce antrenamente? 1 oră jumătate antrenamente? Treci acasă că ai făcut antrenamente în parc. Radaslavescu are ceva, se vede din mişcări. Are 18 ani. La muncă, dacă era la Hagi acum zbârnâia. Dar dacă eu nu pot să mă duc acolo. O să îi spun lui Meme.

O să iau un antrenor şi o să îi spun. Ce să îi fac, să mă implic acolo. Să iau un televizor acasă? E filmat acolo. Ce să fac eu, nu am ce să fac. De unde să aducem antrenor, nu ştiu să facă? Se dau inteligenţi că au văzut la Mourinho şi la Klopp. Ei vor să facă tactică”, a spus Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor se află în căutarea unui nou tehnician, după plecarea lui Nicolae Dică. MM a dat din casă și a explicat în funcție de ce criteriu va lua decizia finală latifundiarul din Pipera.

Managerul general de la FCSB a precizat că, la ora actuală, pe Gigi Becali îl interesează mai mult decât orice ca echipa să aibă posesia mingii în mod categoric. Prin urmare, finanțatorul vicecampioanei vrea să aducă pe bancă un antrenor care să transforme echipa într-o „mașinărie” de pase.

„Gigi, când a venit Zenga, nu era mulțumit. Făceam rezultate, dar nu era mulțumit. Știu ce spun! Noi jucam simplu atunci. D-aia a și plecat. Gigi are o chestie. El zice: ‘posesie, posesie, posesie!’, dar la ce mod? Adică, atunci când e mingea la mine, nu am probleme.

Gigi vrea altceva. Dacă ești în avantaj, să nu faci ce facem noi. Noi ne speriem. Ne-am speriat și la Petrolul, și cu Piteștiul, tot timpul am avut probleme. Anul trecut nu aveam problemele astea. Gigi vrea să rămână mingea la tine după ce ai marcat”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și