Închide meniul

Mircea Lucescu i-a spus „Steaua” FCSB-ului, după care a rămas uluit de ce i s-a transmis: „Incredibil, nu pot să cred asta”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 decembrie 2023, 16:30

Reclamă
Mircea Lucescu i-a spus „Steaua FCSB-ului, după care a rămas uluit de ce i s-a transmis: „Incredibil, nu pot să cred asta

Mircea Lucescu i-a spus "Steaua" FCSB-ului, după care a rămas uluit de ce i s-a transmis

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Mircea Lucescu i-a spus „Steaua” FCSB-ului. Legendarul antrenor român a rămas uluit ulterior, atunci când i s-a atras atenţia că trebuie să îi spună FCSB echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incredibil. Nu pot să cred asta”, a replicat Mircea Lucescu la digisport.ro.

Mircea Lucescu i-a spus „Steaua” FCSB-ului, după care a rămas uluit de ce i s-a transmis: „Incredibil, nu pot să cred asta”

Păi ce derby-uri erau între Dinamo și Steaua (n.r.: FCSB), ce nivel…”, a spus Mircea Lucescu pentru sursa citată, moment în care i s-a atras atenţia că echipa patronată de Gigi Becali se numeşte FCSB.

FCSB – Oţelul se joacă în această seară, de la ora 20:00, în etapa a 18-a din Liga 1. „Roş-albaştrii” ar putea profita de înfrângerea CFR-ului de ieri cu Universitatea Craiova. În urma unei victorii astăzi, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous s-ar distanţa la 8 puncte de CFR Cluj.

FCSB a învins-o la limită pe Dinamo, în ultima etapă. Florinel Coman a înscris, din lovitură liberă, singurul gol al derby-ului cu rivalii. În urmă cu două etape, roș-albaștrii au învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 2-1.

Reclamă
Reclamă 4

În partida tur, FCSB s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Octavian Popescu și Andrea Compagno. Cele două echipe s-au mai duelat și în grupele Cupei României, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

FCSB – Oţelul. Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Coman
REZERVE: A. Vlad, Dawa, Haruț, Gogescu, Toma, Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
ABSENȚI: Chiricheș, Oct. Popescu (accidentați), Al. Băluță (suspendat), V. Crețu
ANTRENOR: Elias Charalambous

OȚELUL: Dur-Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, M. Silva – A. Lopez, Cisotti, Teles – Bodișteanu, Al. Pop, Maciel
REZERVE: R. Stoian, G. Cîrjan, I. Neagu, Rus, Yabre, R. Tănasă, Jardan, Adascăliței, Fatai
ABSENȚI: Panait (accidentat), Zivulic (suspendat)

Reclamă

Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul

Elias Charalambous este fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul. Antrenorul roş-albaştrilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Arena Naţională şi a anunţat că nu se va putea baza pe Alex Băluţă, Vali Creţu şi Tavi Popescu.

Cu toate acestea, antrenorul cipriot este convins că echipa are mai multe soluţii pentru a-i înlocui pe cei trei şi susţine că staff-ul FCSB va lua cele mai bune decizii:

„Băluță lipsește. Crețu și Tavi Popescu lipsesc și ei. Sunt trei jucători care au ajutat echipa în acest sezon. Ne dorim cât mai mulți jucători în lot, dar cred că avem soluții pentru a-i înlocui.

Da, am decis primul 11. Nu e momentul să-l spun acum. Am decis și îl veți vedea mâine. Avem soluții pentru a-i înlocui pe Băluță și Octavian Popescu. Vom lua cele mai bune decizii”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Gigi Becali a anunţat ce fel de jucători vrea să aducă în iarnă! Cu cine vrea patronul FCSB să cucerească titlul

Gigi Becali a anunţat ce fel de jucători vrea să aducă în iarnă. Patronul celor de la FCSB se pregăteşte pentru perioada de mercato din iarnă şi vrea întăriri, pentru a fi sigur că în acest sezon va cuceri titlul din Liga 1.

După primele 17 etape, FCSB este lider în Liga 1, la 5 puncte deasupra celor de la CFR Cluj. La finalul sezonului regulat, punctele obţinute de echipe se vor înjumătăţi.

Gigi Becali nu concepe să rateze titlul şi în acest sezon, iar patronul FCSB se pregăteşte să aducă întăriri. Patronul roş-albaştrilor vrea să aducă un atacant şi un inter. Becali a declarat că îşi doreşte încă un jucător de tipul lui Olaru, de genul celor ca Cicâldău sau Nistor.

Cu toate acestea, Becali este nemulţumit de opţiunile pe care le are pe plan intern, aşa că, cel mai probabil, achiziţiile din iarnă vor fi din străinătate:

„Pe lângă un atacant, mai vreau un «optar». Eu nu spun că Ovidiu Popescu și Djokovic nu sunt jucători buni, dar mai vreau un Olaru, însă e greu să găsești… Probabil va fi din străinătate, acum nu știu exact cine. Din România nici nu ai pe cine să iei.

Vreau un fel de Cicâldău. Bine, pe Cicâldău e greu să-l iei. Dar ca idee… Sau uite, un fel de Nistor, care să fie mai tânăr și să alerge mai mult”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și