Închide meniul

Mircea Rednic, după UTA – Universitatea Cluj 0-0: „Ne-am băgat în seamă cu nişte jucători de la Cluj, dar nu am avut succes”

Publicat: 29 iulie 2024, 21:30

Reclamă
Mircea Rednic, după UTA – Universitatea Cluj 0-0: „Ne-am băgat în seamă cu nişte jucători de la Cluj, dar nu am avut succes

Mircea Rednic, după UTA - Universitatea Cluj 0-0

Mircea Rednic, în timpul unui meci - Hepta

Mircea Rednic a avut o primă reacţie după UTA – Universitatea Cluj 0-0, iar echipa sa a rămas fără victorie în acest sezon al Ligii 1. UTA şi Universitatea Cluj au făcut un joc modest şi au terminat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea a spus că a încercat să transfere nişte jucători de la Universitatea Cluj, dar nu a avut succes pentru că echipa lui Ioan Ovidiu Sabău le-a oferit condiţii financiare mai bune.

Mircea Rednic, după UTA – Universitatea Cluj 0-0

„Nu poţi să fii mulţumit când faci egal acasă. Ţinând cont cum s-a jucat a fost un rezultat echitabil. Poate prea mult am tacticizat acest meci. S-a jucat undeva la mijlocul terneului, şuturi şi de o parte şi de cealalată,foarte puţine pe spaţiul porţii. Normal că îmi doresc mai mult, voiam să vin cu ceva în plus, dar stau într-un singur atacant. Am avut 6 U21 pe bancă. Mi-aş fi dorit mai mult din astea două meciuri.

Mi-aş dori de săptămâna viitoare să am concurenţă. Am jucat prea mult la siguranţă, cred că ambelor echipe le-a fost teamă una de cealaltă. Ambele echipe au stat foarte bine. În primul meci poate am fi meritat o victorie, cu Rapid. Dar am jucat cu Rapid şi Universitatea Craiova, echipe cu bugete.  Şi cu nişte jucători de la U Cluj ne-am băgat în seamă, dar nu am avut succes. Nu am luat gol, sunt şi lucruri pozitive. Eu cred că meciurile care vin să arătăm mai bine„, a spus Mircea Rednic la digisport.ro.

Alex Chipciu, după ce a ajuns la 300 de meciuri în Liga 1

Alex Chipciu a avut prima reacție după ce a ajuns la 300 de meciuri jucate în Liga 1. Mijlocașul de 35 de ani a fost integralist în meciul UTA – U Cluj, scor 0-0, din etapa a 3-a a noului sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Campion de șase ori în Liga 1 (n.r. câte trei titluri cu FCSB și CFR Cluj) a avut și un sfat pentru tinerii jucători din campionatul României.

Am debutat în urmă cu 14 ani. Sincer, nu știam asta cu 300 de meciuri în Liga 1. Chiar mă gândeam că sunt bătrân, atâta uzură… Acum aș vrea să fiu iar la 17-18 ani, mă gândesc că sunt la final de carieră.

Trăiește fiecare meci (n.r. sfatul pentru tinerii jucătorii). Acum cred că am ajuns la un moment în care trăiesc la maximum și se vede și când mă enervez„, a declarat Alex Chipciu la digisport.ro.

Reclamă

Va câştiga David Popovici o medalie şi la 100 de metri liber?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:18 30 iul.

Cristi Săpunaru a dezvăluit ce discuție a purtat cu Neil Lennon: „Asta mi-a explicat!”. Ultimatum după Petrolul – Rapid 1-0

23:55

Petrolul – Rapid 1-0. Neil Lennon rămâne fără victorie în Liga 1. Start dezastruos pentru giuleşteni

23:55

Foto„Şi-a făcut datoria!” Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici, după medalia de aur de la Jocurile Olimpice

23:50

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice 2024, după AURUL cucerit de David Popovici

23:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 4. Finala la gimnastică pe echipe şi David Popovici ia startul la 100 de metri

23:25

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici a câştigat medalia de AUR! Samara şi Ionescu, eliminaţi

1 FotoPrimul sponsor care şi-a anunţat retragerea după controversa cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură” 2 David Popovici e CAMPION OLIMPIC! A câştigat medalia de AUR la 200 de metri liber de Ziua Imnului Naţional. Fenomenală cursă 3 Russell, ce păcat! Opinia lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Belgiei 4 Jaqueline Cristian – Angelique Kerber 1-2! Înfrângere dramatică pentru româncă la Jocurile Olimpice 2024 5 Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?” 6 FotoDJ Barbara Butch a participat la „Cina cea de Taină” și acum a depus plângere la poliție. Drama prin care a ajuns să treacă
Citește și