Închide meniul

Mirel Rădoi pleacă de la Universitatea Craiova dacă se întâmplă asta! “Dacă Ivan e ‘sifon’ și îi spune, rupe contractul!”. Clauza inedită

Cosmin Cioboată Publicat: 16 august 2022, 10:35

Mirel Rădoi pleacă de la Universitatea Craiova dacă se întâmplă asta! “Dacă Ivan e ‘sifon și îi spune, rupe contractul!”. Clauza inedită

Mirel Radoi e antrenor la Universitatea Craiova

Mirel Radoi, în timpul unui meci / Hepta

  • Mirel Rădoi pleacă de la Universitatea Craiova dacă se întâmplă asta!
  • Clauza inedită din contractul său

Scenariul în care Mirel Rădoi va pleca de la Universitatea Craiova a fost dezvăluit. Dinu Gheorghe, fostul oficial din Liga 1, a explicat că există o clauză inedită solicitată de antrenorul de 41 de ani în contractul său, în momentul în care a semnat cu formația olteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a debutat cu dreptul pe banca Universității Craiova, reușind să câștige primele două meciuri: cu Zorya Luhansk (3-0), în turul 3 preliminar din Conference League, și cu CS Mioveni (1-0), în Liga 1.

Scenariul în care Mirel Rădoi va pleca de la Universitatea Craiova

Rădoi a revenit în Liga 1 la 7 ani de la aventura de pe banca FCSB-ului și a cerut control total asupra echipei pentru a avea rezultate.

Reclamă

Dinu Gheorghe a dezvăluit că fostul selecționer i-a solicitat patronului Mihai Rotaru o clauză specială în momentul în care a venit în Bănie.

Mirel Rădoi nu vrea ca jucătorii să discute cu finanțatorul Universității Craiova pe la spatele său, iar dacă această condiție nu va fi respectată, tehnicianul va rupe contractul cu oltenii.

Reclamă

“Am înțeles că Mirel nu vrea ca jucătorii să mai discute cu patronatul, pe la spatele antrenorului. Astfel, toate discuțiile pot fi purtate doar în prezența lui Rădoi. Așa că, dacă Ivan, de exemplu, e ‘sifon’ și îi spune lui Rădoi, acesta poate rupe contractul”, a spus Dinu Gheorghe, citat de playsport.ro.

Mirel Rădoi, sincer după prima victorie în Liga 1 alături de Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a avut un discurs sincer după prima victorie în Liga 1 alături de Universitatea Craiova. Oltenii au învins CS Mioveni, scor 1-0, la Severin, după un final extrem de tensionat.

Rădoi spune că “probabil am obișnuit prost” publicul, făcând referire la succesul mult mai clar reușit de trupa din Bănie în manșa retur cu Zorya Luhansk, scor 3-0, din turul 3 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, Rădoi s-a arătat extrem de nemulțumit de starea gazonului de la Severin, unde Universitatea Craiova este nevoită să-și dispute meciurile din această perioadă din cauza indisponibilității stadionului obișnuit, “Ion Oblemenco”.

Antrenorul oltenilor speră ca terenul să arate mult mai bine la partida de joi, din manșa tur a play-off-ului Conference League, contra israelienilor de la Hapoel Beer Sheva.

“Probabil v-am obișnuit prost după victoria cu 3-0 în meciul cu Zorya și acum toată lumea are așteptările astea (n.r. – să câștige la scor). V-am spus că va fi un meci dificil contra unei echipe dificile care are un antrenor foarte bun.

Am încercat să avem o circuație bună a balonului, dar am crezut că starea gazonului va fi mult mai bună. Din păcate, nu a fost așa, și va fi și mai greu joi (n.r. – în turul cu Hapoel Beer Sheva). Să sperăm că până atunci vor mai remedia ceva. 

Un gol norocos (n.r. – al lui Andrei Ivan), dar cred că, deși Mioveni a ratat acel penalty, noi am avut ocaziile mai mari și puteam să majorăm diferența, iar așa victoria ar fi fost mai clară. Cred că e un rezultat meritat”, a spus Mirel Rădoi, pentru Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”