Închide meniul

Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca: „Probabil că va face asta acum”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2023, 23:32

Reclamă
Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca: „Probabil că va face asta acum

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă. Lăcătuş crede că Becali este dezamăgit că nu i-a ieşit acest transfer şi că, de acum înainte, va ţine cont de părerile lui Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcătuş e de părere că Rotariu nu mai are nicio şansă de a continua la FCSB, deşi mai sunt câteva meciuri până la pauza de iarnă.

Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca

Gigi a zis că și-a asumat acest transfer, a fost un risc asumat. A zis că el l-a adus deși Mihai Stoica a spus anumite lucruri despre Rotariu. Probabil va decide în iarnă că se va despărți de el.

Pe Ganea l-am văzut de foarte puține ori pentru a ne face o părere. Dacă i se pune pata pe un jucător și îl vrea neapărat, face orice să îl ia. E dezamăgit că nu i-a ieșit lui transferul. Probabil acum va ține cont de părerea lui MM mai mult”, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro, după ce Gigi Becali a anunţat că va renunţa la Dorin Rotariu.

Iosif Rotariu, răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB

Iosif Rotariu a avut un răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB. Fostul internaţional a sărit în apărarea nepotului său, care a fost criticat dur de Gigi Becali.

Reclamă

Patronul liderului din Liga 1 l-a pus pe „lista neagră” pe Dorin Rotariu şi l-a anunţat că nu mai are ce căuta la FCSB. Mai mult, a dezvăluit că regretă că nu a ascultat de sfaturile lui Mihai Stoica.

Vă spun sincer că nici nu îmi mai arde să vorbesc despre acest subiect după toate lucrurile spuse despre Dorin. Vă spun foarte sincer că nu mai vreau să comentez. Am alte probleme pe cap mult mai grave și mult mai importante cu copilul meu. Mă știu de foarte mulți ani cu Gigi Becali și nu vreau să mai vorbesc despre nepotul meu. Să facă Gigi Becali în iarna asta tot ceea ce vrea el, dar să știți că eu nu l-am păcălit cu nimic. Cu ce l-am păcălit?

Iar dacă unii spun că l-am păcălit pe Gigi Becali cu transferul nepotului meu, atunci e clar că nu se pricep la fotbal. Și domnii analiști să comenteze tot ceea ce doresc ei despre Dorin. Eu știu foarte bine ce tip de fotbalist este el și ce calități are, iar Gigi Becali îi știa situația încă de la început.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează nici ceea ce a spus Mircea Rednic despre Dorin, că ar fi vorbit el primul despre un transfer al nepotului meu la UTA. În primul rând, eu nu știu nimic despre ceea a spus Mircea în legătură cu treaba asta. E treaba lui Mircea Rednic, iar el e liber să declare orice”, a declarat Iosif Rotariu la prosport.ro.

Gigi Becali a anunţat, după înfrângerea cu Oţelul, că Rotariu este printre cei patru jucători care au zilele numărate la FCSB.

Vom lua măsuri în iarnă. Vor pleca trei jucători. Îi știu. Sunt doi pe care i-am luat acum. Sunt un idiot că nu-mi dau seama că dacă ăia nu-i vor acolo nu am eu ce să fac cu ei. Rotariu, Ganea, Compagno. Poate Crețu…. Băi, Rotariule. Ești pe teren, ești atacant… Du-te, bă. Te duci cu mingea, o iei în dinți și fugi cu ea. L-am tot încercat pe Rotariu.

Prețul lui Compagno l-am lăsat la un milion. Atât cer. Ce să faci? Ei au dat 500.000, eu am cerut un milion. Poate se ajunge la 700.000 de euro. Sunt oferte din Italia, din Arabia. Asta e. Am crezut că am dat lovitura cu el. Părerea mea e că după ce a avut 4-5.000 de euro salariu la Craiova. A venit la 20.000 de euro și după un an s-a săturat. Când a dat de bani…

MM, săracul, are dreptate. Numai că eu am fost încăpățânat. S-a întâmplat o dată când puteam să-l iau pe Deac cu 5.000 salariu și nu l-am luat. De atunci, pentru că m-am luat după MM, și Deac a ajuns ce a ajuns, nu am ascultat de MM. Dar de acum voi asculta, pentru că tot timpul îmi zicea. Eu de ani de zile îi spărgeam totul în cap, dar de acum gata! L-am pedepsit pentru că a greșit cu Deac, dar de acum ascult. Am greșit rău cu Rotariu„, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și