Închide meniul

Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 18:53

Reclamă
Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul!

Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului!

Gigi Becali şi Mihai Rotaru / colaj Hepta, AntenaSport

Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului a fost dezvăluit chiar de patronul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a precizat că titlul cucerit de FCSB este unul meritat, având în vedere diferenţa uriaşă de puncte între echipa patronată de Gigi Becali şi restul.

Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului!

Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Valeriu Argăseală. Eu nu felicit o persoană, ci felicit un club. Din punctul meu de vedere, Argăseală este reprezentantul clubului FCSB. Nu poți să feliciți un patron. Pe Argăseală l-am felicitat, atât!

Nu am discutat cu domnia sa (n.r. Gigi Becali) de când a devenit campionul României. La distanța asta de puncte și la parcursul pe care l-a avut, în condițiile actuale de competiție, este un titlu meritat. Nu avem de ce să n-o spunem sau să nu recunoaștem.

Nu cunosc strategia lor pentru meciul cu Universitatea Craiova. Să vină să joace dezinvolt. Au jucători de calitate în lot și tineri foarte buni. Sunt jucători interesanți, cum și noi avem jucători interesanți și cred că va fi un meci frumos.

Reclamă

Nu va fi neapărat un meci de luptă, dar cred că va face o reclamă bună fotbalului.

Nu mă intereseză strategia domnului Becali, ci mă interesează că noi să ne facem treaba, să muncim, să ne antrenăm până curge ultimul strop de transpirație din noi, să pregătim bine meciul și după care să facem cinste fotbalului. Întotdeauna nu știi care este direcția bună sau rea.

Vom vedea luni după meci, dacă a fost bine sau rău pentru Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer

Louis Munteanu a fost ademenit cu 20.000 de euro salariu pe lună pentru a veni la FCSB. Totuşi, problemele lui Gigi Becali apar la suma de transfer pe care le-a propus-o celor de la Fiorentina.

Becali a anunţat că Munteanu este unul dintre jucătorii pe care îi vrea pentru a ataca grupele europene în stagiunea viitoare. Atacantul de 21 de ani a avut o revenire de formă la Farul, pentru care a marcat 10 goluri în această stagiune.

Aşa l-a convins pe Gigi Becali să îi ofere un salariu lunar de 20.000 de euro, susţine fanatik.ro. Atacantul cotat la 1.5 milioane de euro ar fi acceptat propunerea latifundiarului.

Rămâne de văzut dacă FCSB şi Fiorentina vor ajunge la un numitor comun. Becali a oferit 400.000 de euro, dar gruparea viola vrea 1.5 milioane de euro pentru campionul lui Gică Hagi.

Gigi Becali, despre Louis Munteanu

„Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. – MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști.

Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maximum. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el”, a declarat recent Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și