Închide meniul

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Dan Petrescu. Anunţul făcut de Cristi Balaj după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Ne-a spus foarte clar!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 17:44

Reclamă
Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Dan Petrescu. Anunţul făcut de Cristi Balaj după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Ne-a spus foarte clar!

Neluţu Varga are o variantă de lux dacă Petrescu va pleca de la echipă

Dan Petrescu mai are un an contract cu CFR Cluj / Profimediaimages

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Dan Petrescu. Patronul lui CFR Cluj s-a hotărât ce va face indiferent de locul pe care îl va ocupa echipa din Gruia la finalul acestui sezon. Anunţul a fost făcut de Cristi Balaj la o zi după meciul Rapid – CFR Cluj, scor 3-1, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele ardelenilor a dezvăluit că Neluţu Varga nu ia în calcul să renunţe la Dan Petrescu. Balaj asigură că a purtat o discuţie cu finanţatorul înaintea confruntării din Giuleşti şi că nu se pune problema unei schimbări de antrenor.

Neluţu Varga i-a decis viitorul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu este pe punctul de a semna o nouă înţelegere cu campioana ultimilor cinci ani din România.

Ne dorim acest lucru (n.r. ca Dan Petrescu să îşi prelungească înţelgerea), patronul şi-a exprimat dorinţa. Va rămâne în continuare alături de CFR Cluj. Variantele şi expresiile că şi-a amanetat… nici vorbă.

Printre business-urile pe care le are patronul echipei, are şi construcţia în imobiliare. Dacă omul are blocuri, treaba lui dacă le-a vândut sau nu. Alţii, pe vremuri, au pus garanţii jucători sau terenuri.

Reclamă

Şi n-a fost nicio problemă. Avem în continuare nevoie de sprijinul finanţatorului. A fost alături de noi, va rămâne alături de noi, doar că, aşa cum am subliniat, noi, cei din management ne-am dori să avem un club în care finanţatorul să nu mai aducă bani de acasă.

Deja este mult schimbat domnul Varga. Are această înţelepciune să nu discutăm şi să nu luăm decizii la nervi, la supărare, să nu facem promisiuni când suntem bucuroşi.

Rămâne de văzut, în funcţie de locul pe care îl vom ocupa la finalul anului, bugetul va fi construit pe măsură şi sper să fim mai buni anul viitor decât suntem în acest moment. Da, patronul ne-a spus foarte clar înaintea meciului cu Rapid că vrea să continue cu Dan Petrescu„, a declarat Cristi Balaj la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu: „Ştiţi cum e la fotbal, ai rezultate, ramâi, nu ai rezultate, pleci”

Şi Dan Petrescu a vorbit despre contractul său la finalul partidei din Giuleşti. A refuzat să anunţe dacă va semna o nouă înţelegere până la finalul acestei stagiuni.

În momentul de faţă suntem pe locul 3, asta e realitatea. Cei care sunt pe primele 2 locuri au prima şansă (n.r.: la titlu). Eu unul personal nu o să cedez, mă cunoaşteţi foarte bine. Eu nu voi ceda, dacă jucătorii vor ceda, n-am ce face. Nu voi dormi nopţile, încerc să găsesc soluţii. E prea puţin o singură victorie în play-off. Mi se pare un penalty acordat foarte uşor.

Acum e la cald, nu are rost să vorbim. Ştiţi cum e la fotbal, ai rezultate, ramâi, nu ai rezultate, pleci. Eu mai am un an de contract, nu aş vrea să vorbesc prea mult, venind după o înfrângere care nu mi-a picat prea bine. Nu e un dezastru”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 3-1.

În acest moment, CFR Cluj ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 38 de puncte obținute. Are cu două mai puţin decât FCSB şi o despart 5 puncte de liderul Farul.

CFR are trei înfrângeri la rând. În campionat a pierdut cu Farul şi Rapid, iar din Cupa României a fost eliminată de Sepsi. Pentru ardeleni urmează meciul de acasă cu Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și