Închide meniul

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 13:03

Reclamă
Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali

Neluţu Varga şi Gigi Becali/ Colaj Hepta

Neluţu Varga a avut un răspuns brutal pentru Gigi Becali în cazul transferului lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Patronul de la FCSB a spus că Louis Munteanu nu va ajunge la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga nu a rămas dator şi i-a dat replica lui Gigi Becali. Patronul de la CFR Cluj a spus că şansele ca transferul lui Louis Munteanu să se realizaze sunt mai mari.

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali

”Marți credeam că procentul de realizare al transferului lui Louis Munteanu era de 60%. Azi, eu spun că a urcat la 70%. Mi-aș dori să definitivăm cât mai repede, iar el să fie pe teren la meciul cu Rapid.

Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea, eu știu ce vreau. Nu poate nimeni garanta că se face, dar eu sunt optimist. Sunt sigur că un fotbalist ca Louis și-ar dori să lucreze la vârsta asta cu un antrenor de valoarea lui Dan Petrescu și să-l aibă patron pe Neluțu Varga”, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu

Gigi Becali a făcut un anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu. Patronul celor de la FCSB este convins că atacantul celor de la Fiorentina nu va ajunge la CFR Cluj, în ciuda declaraţiilor date de Neluţu Varga. Patronul formaţiei din Gruia a anunţat în cursul zilei de marţi că CFR Cluj se află în negocieri cu Fiorentina şi aşteaptă un răspuns miercuri.

Reclamă
Reclamă 4

Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că Louis Munteanu nu va ajunge la formaţia din Gruia. Becali nu a vrut să spună nici dacă Louis Munteanu va ajunge la echipa sa, dar nu a scos din calcul nici Rapid, ca posibilă destinaţie a jucătorului celor de la Fiorentina.

„Louis Munteanu nu o să fie la CFR. În altă parte nu ştiu. (n.r. la FCSB?) Nu ştiu. Acum mi-a venit mintea la cap, nu mai dau milioane. Dar la CFR nu va fi. La Rapid e posibil, dar nu la CFR, din ce ştiu eu. CFR a încercat, a contactat clubul Fiorentina, dar Louis nu va merge acolo”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

14:19

EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

13:28

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

13:01

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani”

12:48

Programul derby-urilor din Grecia, din sezonul 2024-2025. Răzvan Lucescu îşi apără trofeul, exclusiv în AntenaPLAY

12:13

Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman. Arabii plătesc scump dacă nu virează la timp banii

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și