Închide meniul

Nicolae Dică a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adrian Mititelu, înainte de FC U Craiova 1948 – Mioveni: „Își dorește foarte mult!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 13:26

Nicolae Dică a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adrian Mititelu, înainte de FC U Craiova 1948 – Mioveni: Își dorește foarte mult!”

Nicolae Dică, entuziasmat după Mioveni - Chindia 2-0

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook CS Mioveni

Nicolae Dică a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adrian Mititelu, înaintea partidei dintre FC U Craiova 1948 și Mioveni. Tehnicianul argeșenilor susține că patronul oltenilor vrea să-și vadă echipa pe un loc de play-off, la finalul sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 – Mioveni este partida din etapa a 27-a din Liga 1. Meciul se va desfășura vineri, de la ora 18:00, în format live score, pe AS.ro.

Nicolae Dică a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adrian Mititelu, înainte de FC U Craiova 1948 – Mioveni

Nicolae Dică a prefațat partida dintre Mioveni și FC U Craiova 1948, și a ajuns la concluzia că oltenii au șanse foarte mari la play-off. Totodată, antrenorul a dezvăluit că a asistat la ultimul meci al trupei lui Eugen Neagoe, și a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adrian Mititelu.

Dică a declarat că patronul oltenilor își dorește echipa în play-off, însă susține că acest obiectiv este de relizat mai degrabă în sezonul viitor.

„Au șanse la play-off. Nu e o diferență foarte mare între ei și Sepsi. Sepsi are și un program mai dificil. Să vedem mâine seară ce fac. Chiar dacă nimeni nu ne dă șanse, vom încerca să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv.

Reclamă

Am fost la Craiova la meci. Jucăm cu ei acum, apoi cu Voluntari, acasă. Am vorbit puțin cu domnul Mititelu. Am vorbit despre echipă. Își dorește foarte mult să prindă play-off-ul, dar cred că își dorește mai mult pentru anul viitor.

Din punctul meu de vedere, echipa va arăta mult mai bine. Cam atât, doar câteva lucruri am vorbit, nu am stat prea mult la discuții. M-am uitat la joc”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Adrian Mititelu visează cu ochii deschiși la play-off: „Avem 50% șanse!”

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1. Finanțatorul formației din Bănie speră ca echipa sa să prindă play-off-ul pe ultima sută de metri. De asemenea, Mititelu a avut un mesaj dur pentru liderul suporterilor olteni, Andrei Preda.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu spera că FRF a revoce decizia din cazul scandalului de xenofobie de la meciul cu Sepsi și partida să se rejoace. Patronul de la FC U Craiova 1948 crede că trupa lui Nicolo Napoli are 50% șanse de calificare în play-off.

„Le-am transmis înainte că va fi un meci foarte greu. Am studiat echipa din Voluntari și exact ce am anticipat s-a întâmplat. Trebuie să recunoaștem că am avut și șansă. O parte din ghinionul din turul campionatului s-a recuperat azi. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Să știți că Voluntari e o echipă foarte grea, o echipă care se pune pe două rânduri și are contraatacuri periculoase.

Azi am depășit un hop important și am început să cred cu adevărat la calificarea în play-off. Cred că avem 50% șanse! Nu cred că Federația își va permite ca meciul cu Sepsi să nu se rejoace. Ce puteam să fac eu, dacă nu aveam nicio atribuție de organizare? Cred că domnul Răzvan Burleanu va lua piciorul de pe accelerație și va lăsa Comisiile să ia singure deciziile.

Ei sunt noii noștri rivali, după CSU și Rapid. Ăștia sunt rivalii noștri. Acum suntem și cu Sepsi. Refuz să cred că domnul Burleanu acceptă ca Sepsi să meargă așa în play-off. Ei ne pot bate și pe teren, sunt o echipă bună”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1.

Recomandări
  • Nicolae Dică a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adrian Mititelu
  • Declarațiile tehnicianului de la Mioveni

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și