Închide meniul

Nicolae Dică a răsuflat ușurat după debutul la FC Voluntari. Nu s-a ferit de cuvinte după 1-1 cu Hermannstadt: „Un punct norocos”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 20:03

Nicolae Dică a răsuflat ușurat după debutul la FC Voluntari. Nu s-a ferit de cuvinte după 1-1 cu Hermannstadt: Un punct norocos”

Nicolae Dică a răsuflat ușurat după debutul la FC Voluntari

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică a răsuflat ușurat după debutul la FC Voluntari. Noul antrenor al formației ilfovene a vorbit despre duelul de pe arena „Anghel Iordănescu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Voluntari și Hermannstadt s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Duelul dintre cele două echipe a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Nicolae Dică a răsuflat ușurat după debutul la FC Voluntari

Echipa lui „Nick” a fost salvată de o lovitură de la 11 metri, transformată la ultima fază a partidei. La acea fază, FC Voluntari a egalat, după ce a fost condusă de sibieni din minutul 31 al duelului.

La finalul partidei, Nicolae Dică a fost realist și a spus că FC Voluntari a obținut un punct norocos în această partidă. De asemenea, acesta a vorbit și despre tactica pe care a folosit-o la acest duel.

„Un punct norocos obţinut de noi, pentru că trebuie să fim realişti. Cei de la Sibiu au avut multe ocazii de a marca în a doua repriză, noi am avut câteva oportunităţi. Important e că băieţii au crezut până la final. Diferenţa a fost că am avut o posesie mai bună, dar în ultimii 25 de metri suferim mult.

Reclamă

Voluntari era o echipă care juca contraatac, ce a făcut Sibiu cu noi azi. Am fost o echipă care a încercat, nu le pot reproşa că n-au încercat, dar vom munci să fim mai buni. Nu e uşor să schimbi de pe o zi pe alta. Am schimbat sistemul, am jucat 4-2-3-1, am încercat să facem anumite lucruri, dar în ultimii 25 de metri suferim. Am încredere că de la acest punct plecăm şi putem face lucruri mai bune. Pentru noi toate jocurile sunt importante şi grele.

(n.r. – despre Dumiter, care a cerut mai multe minute de joc) Vorbim la federaţie să jucăm cu mai mulţi (n.r. – râde). E bine că-şi doresc să joace, mă bucură atitudinea lor, că au venit de pe bancă Doru Andrei, Dumiter, Florea. Le-am spus că jucătorii de pe bancă sunt importanţi şi azi au adus un plus”, a spus Nicolae Dică, la digisport.ro.

FC Voluntari – Hermannstadt 1-1

Meciul FC Voluntari – Hermannstadt 1-1 a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a obținut in-extremis un rezultat de egalitate, la primul meci pe banca ilfovenilor. După acest rezultat, FC Volunatri este pe locul 13, cu 26 de puncte, în timp ce Hermannstadt este pe locul 7, cu 33 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și