Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 0:07

Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat

Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1

Captură AntenaSport

Nicolae Stanciu a avut o primă reacţie după România – Irlanda de Nord 1-1. Naţionala lui Edi Iordănescu a remizat cu Irlanda de Nord, în primul meci din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a spus că îi pare rău că România nu a reuşit să câştige şi i-a acuzat pe cei din Irlanda de Nord că au tras de timp. Columbia – România va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1

„Suntem acelaşi nucleu de jucători, acelaşi grup. Cred că meritam să câştigăm în această seară. Am controlat jocul. Am luat acel gol pe contraatac, dar am reuşit să revenim. Mare parte a meciului am controlat-o. Nu am reuşit să câştigăm şi ne doare un pic. Suntem încrezători pentru următorul meci pentru că ne continuăm seria fără înfrângere. Am arătat destul de bine, dar cu siguranţă mai avem lucruri de pus la punct până la vară.

Avem timp să reuşim să le punem la punct. Grupul este foarte motivat şi cred că nimeni nu se gândeşte că ce va face în aceste două meciuri îi va asigura prezenţa la EURO. Grupul contează, nu cred că este un jucător care vrea să iasă în evidenţă şi să se gândească doar la el. Ne-au iritat puţin pentru că stăteau un minut sau două până să repună mingea. Oricine din lot poate să marcheze un super-gol, toţi jucătorii au calitate„,a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

România – Irlanda de Nord 1-1. Remiză pentru tricolori înb primul meci din 2024

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard. Tot Man a mai şutat odată la poartă, în minutul 38, însă George Puşcaş s-a aflat în calea balonului, blocându-l involuntar.

Reclamă

În repriza secundă fazele clare de gol au lipsit de partea ambelor formaţii, iar scorul final a fost egal, 1-1. Pentru România urmează amicalul de la Madrid, cu echipa Columbiei, de marţi, 26 martie.

ROMÂNIA: Fl. Niţă – Mogoş (Sorescu 46), Drăguşin, A. Burcă (Racoviţan 75), Cr. Manea – R. Marin (Şut 75), Cicâldău (Olaru 62) – Man (I. Hagi 75), N. Stanciu, Fl. Coman (Mihăilă 62) – G. Puşcaş. SELECŢIONER: Edward Iordănescu

IRLANDA DE NORD: C. Hazard (Peacock-Farrell 46) – Hume, Toal, McNair – Bradley, S. Charles, J. Thompson (McCann 71), Lane (McMenamin 62), Spencer – Reid (Magennis 71), Price. SELECŢIONER: Michael O’Neill

Reclamă 4 / 0/3
Cartonaşe galbene: A. Burcă 61, G. Puşcaş 76, Sorescu 90+1 / C. Hazard 44, McNair 81

Arbitri: Kristoffer Karlsson – Mehmet Culum, Fredrik Klyvere (toţi din Suedia) – Andrei Chivulete (România)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și