Închide meniul

„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 18:55

„Nu a fost o declaraţie sinceră Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat

Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan

Colaj Ovidiu Haţegan - accidentare Luca Mihai / Colaj Profimedia & Hepta

Verdictul specialistului în legătură cu eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan a venit la 24 de ore după explicaţiile date de arbtitrul român. Marius Avram a comentat spusele „centralului” de la partida Dinamo – Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Mihai, tânărul de 20 de ani al celor de la Poli Iaşi, a fost transportat direct la spital, după ce s-a ales cu timpanul spart şi a suferit mai multe fracturi. În ciuda intrării extrem de violente, Homawoo a văzut doar cartonaşul galben.

„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”

Marius Avram nu a fost de acord cu explicaţiile lui Ovidiu Haţegan, care a spus că nu a înţeles gravitatea situaţiei încă din primul moment şi este de părere că acesta s-a lăsat influenţat:

„Comportamentul lui de după ce a fluierat faultul ne mai arată că a înțeles perfect că s-a întâmplat ceva grav acolo. Avea unghiul perfect, nu era mascat de nimeni, avea câmp vizual liber. Își dă seama că este ceva grav la această fază. Chiar și așa, a luat o decizie care a uimit pe toată lumea și a acordat doar cartonașul galben.

Am văzut și declarația lui Ovidiu Hațegan de după meci, probabil a simțit nevoia de a se scuza. Din punctul meu de vedere, nu a fost complet sinceră această declarație, deoarece a spus ‘nu am înțeles pe moment gravitatea situației’, dar limbajul corpului lui, disperarea cu care cheamă medicul, duc la ideea că a înțeles perfect gravitatea situației pe moment, iar nu ăsta este motivul pentru care nu a dat cartonaș roșu.

Reclamă

Bănuiala mea este că s-a lăsat influențat, posibil, pentru că duce mâna la ureche de mai multe ori, probabil să se consulte cu cineva. Aici VAR-ul trebuia să intervină și să-i arate faza.

Existau două ieșiri la această fază. Ceea ce trebuia să se întâmple, VAR-ul să intervină, să-i arate reluarea și să schimbe culoarea cartonașului. Ori Ovidiu, la experiența lui, să-și dea seama că ceva e în neregulă acolo și să ceară el vizionarea fazei. Chiar dacă ar fi cerut și ar fi concluzionat că rămâne decizia de a acorda cartonaș galben, toată lumea ar fi văzut că el este conștient de fază.

Sunt convins că dacă ar fi văzut acea reluare, el ar fi luat decizia corectă, aceea de a acorda cartonaș roșu. Este cea mai mare greșeală a etapei”, a declarat Marius Avram, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi

Ovidiu Haţegan şi-a explicat decizia de a-i acorda cartonaş galben lui Homawoo, după intrarea criminală asupra lui Luca Mihai. Centralul a dezvăluit că în timpul partidei, a considerat că fundaşul lui Dinamo a încercat să joace mingea.

Însă, după meci, Haţegan a revăzut faza şi şi-a dat seama că a greşit atunci când i-a acordat doar galben lui Homawoo, faultul fiind evident unul pentru care fundaşul lui Dinamo ar fi trebuit eliminat.

„Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea. Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit, trebuia să folosesc cartonașul roșu.

Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică”, a declarat Ovidiu Haţegan, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și