Închide meniul

Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 20:50

Reclamă
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!

Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi

Luca Mihai, faultat extrem de dur în partida dintre Dinamo şi Poli Iaşi/ Hepta

Ovidiu Haţegan a oferit prima reacţie, după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi. Arbitrul i-a arătat doar cartonaşul galben lui Homawoo, după ce fundaşul „câinilor” l-a faultat extrem de dur pe Luca Mihai. Centralul şi-a recunoscut greşeala şi a declarat că ar fi trebuit să-l elimine pe stopperul lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Mihai a ajuns direct la spital, după intrarea horror a lui Homawoo. Jucătorul de la Poli Iaşi este internat şi acum şi poate rămâne cu sechele după duelul cu Dinamo.

Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi

Ovidiu Haţegan şi-a explicat decizia de a-i acorda cartonaş galben lui Homawoo, după intrarea criminală asupra lui Luca Mihai. Centralul a dezvăluit că în timpul partidei, a considerat că fundaşul lui Dinamo a încercat să joace mingea.

Însă, după meci, Haţegan a revăzut faza şi şi-a dat seama că a greşit atunci când i-a acordat doar galben lui Homawoo, faultul fiind evident unul pentru care fundaşul lui Dinamo ar fi trebuit eliminat.

„Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea. Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit, trebuia să folosesc cartonașul roșu.

Reclamă

Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică”, a declarat Ovidiu Haţegan, conform gsp.ro.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias

Cornel Şfaiţer a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a suferit o accidentare horror în timpul meciului cu Dinamo. Tânărul de 20 de ani a părăsit pe targă meciul de pe stadionul Arcul de Triumf, după duelul cu Josue Homawoo.

Cornel Şfaiţer a dezvăluit că părinţii jucătorului de 20 de ani sunt alături de acesta la spital, cei doi venind tocmai din Germania, special pentru meciul de pe stadionul Arcul de Triumf:

Reclamă 4 / 0/3

„Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT și vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolență, în tratament. A sângerat și aseară în continuu.

Acum e într-o stare destul de delicată aș putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea și de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de față. La momentul de față nu este bine”, a declarat Cornel Şfaiţer, la fanatik.ro.

De asemenea, Cornel Şfaiţer a dezvăluit că medicii au transmis că există riscul ca tânărul de 20 de ani să nu mai audă cu o ureche, dar şi că spitalul a reclamat poliţia, deoarece aşa este procedura în cazurile grave:

„Există riscul să rămână cu sechele, să nu mai audă. O să tragem concluziile după cel de-al doilea CT, atunci când vom avea informații mult mai clare. E păcat. E un tânăr de perspectivă și cred că va fi bine.

Suntem încrezători, pentru că e un copil talentat. Părinții au făcut multe sacrificii pentru el. Au fost plecați în Italia, în Germania, tocmai pentru a-i oferi toate condițiile copilului”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și