Închide meniul

„Nu-mi vine să cred cât de idioţi ne cred unii!” Mihai Stoica a răbufnit cu două zile înaintea meciului cu Voluntari

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2024, 16:50

Reclamă
„Nu-mi vine să cred cât de idioţi ne cred unii! Mihai Stoica a răbufnit cu două zile înaintea meciului cu Voluntari

Mihai Stoica a răbufnit cu două zile înaintea meciului cu Voluntari

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a răbufnit cu două zile înaintea meciului cu Voluntari. Oficialul de la FCSB acuză faptul că Nicuşor Bancu nu a fost eliminat, aşa cum s-a întâmplat cu Nana Antwi în partida cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că fazele sunt similare şi trebuiau judecate la fel. Nana Antwi a primit cartonaş roşu, în timp ce Nicuşor Bancu a văzut doar cartonaşul galben. FCSB va juca joi cu FC Voluntari fără Darius Olaru şi Nana Antwi.

Mihai Stoica a răbufnit cu două zile înaintea meciului cu Voluntari

”Nu-mi vine să cred cât de idioți sau de inculți din punct de vedere al fotbalului în general (al arbitrajului în special) ne cred unii. Așadar, la Bancu e galben pentru că Dumiter (n.r. – Carnat) nu controlează balonul. Subscriu, chiar e evident. Dar la Nana e roșu pentru că Enzo Lopez îl controlează perfect, creându-și o ocazie iminentă?

Poate ni se explică și cum face Enzo asta. Preluare cu dreptul perpendicular pe poartă, control impecabil cu stângul?„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, după ce au fost eliminaţi în FCSB – FC Botoşani 3-2

LPF a anunţat luni ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, cei doi jucători de la FCSB care au fost eliminaţi în victoria cu FC Botoşani, scor 3-2, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Reclamă

Fundaşul dreapta ghanez, care a primit cartonaş roşu în minutul 18, a scăpat cu o singură etapă de suspendare. Va lipsi numai în meciul cu FC Voluntari, care va fi joi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În schimb, căpitanul liderului din Liga 1 va sta două etape şi va avea de plătit nu mai puţin de 3.000 de lei. Golgheterul roş-albaştrilor va rata atât partida cu FC Voluntari, cât şi cea cu Petrolul. Va putea juca în ultimul meci din sezonul regulat, în derby-ul din deplasare cu Rapid.

„FC FCSB vs AFC Botoșani – Eliminări Antwi Nana Kwame(gazde), Kaprof Juan Cruz(oaspeți), Olaru Darius Dumitru(gazde) – În temeiul art. 63.1.e din RD, se sancționează jucătorul Antwi Nana Kwame (gazde) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei.

Reclamă 4 / 0/3

În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Olaru Darius Dumitru (gazde) cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Kaprof Juan Cruz (oaspeți) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei„, se anunţă în comunicatul lpf.ro.

„Centralul” partidei i-a eliminat pe Nana Antwi şi pe Darius Olaru după ce a primit indicaţii din cabina VAR.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și