Închide meniul

Octavian Popescu a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova: „Vreau mai mult de la viaţă. Nu vreau să semnez!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 21:56

Reclamă
Octavian Popescu a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova: „Vreau mai mult de la viaţă. Nu vreau să semnez!

Octavian Popescu a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova

Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Octavian Popescu este încântat că joacă la FCSB şi a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova. Atacantul în vârstă de 20 de ani a îmbrăcat tricoul oltenilor, dar nu şi-a dorit să semneze un contract de lungă durată cu echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, Tavi Popescu a fost împrumutat de Regal Bucureşti la Universitatea Craiova. Tânărul jucător a primit şi o ofertă pentru a rămâne în Bănie, dar nici nu a vrut să audă. A plecat după şase luni şi a ajuns, în cele din urmă, la FCSB.

Octavian Popescu a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova

200.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru atacantul care, în acest sezon, a înscris 2 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Tavi Popescu a recunoscut acum de ce nu a luat în calcul oferta de la Mihai Rotaru.

(n.r. ai petrecut şase luni la Craiova?) Şase luni, da… şi după a venit pandemia, aveam un an, dar a venit pandemia şi s-a terminat totul.

(n.r. de ce ai refuzat să rămâi?) Trebuie să te gândeşti că <<sunt mai bun decât ce mi-aţi oferit>> şi trebuie să tragi cât mai tare să faci un lucru bun în viaţă. Ştiam că pot mai mult decât îmi oferă şi am zis că nu vreau să semnez, că vreau mai mult de la viaţă, ştiam ce pot.

Reclamă

Dacă eu vreau să stau să joc în România, care nu e un campionat puternic… poate unii copii se mulţumesc cu asta şi nu e bine. Eu vreau să fac pasul într-un campionat foarte puternic”, a declarat Octavian Popescu la orangesport.ro.

Mihai Stoica este uluit de ceea ce arată Tavi Popescu la FCSB şi a folosit cuvinte uriaşe despre „perla” patronului.

Mihai Stoica îi prevede un mare viitor lui Tavi Popescu: „Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo”

Mihai Stoica îi dă speranţe şi lui Gigi Becali, cel care visează să ia zeci de milioane de euro pe Octavian Popescu. Stoica e convins că dacă Tavi Popescu ar ajunge acum la Manchester City sau Barcelona, ar face faţă fără probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Nu are nicio legătură cu jucătorii care au urmat Generaţiei de Aur. Mutu a avut alte calităţi, era un marcator excepţional, a marcat peste 100 de goluri în Serie A. Nu are legătură cu Mutu. Mutu şi Adi Ilie au fost imenşi.

Îi scoatem pe ei din discuţie şi să vorbim despre atacanţii din ultimele generaţii. De la Florin Cernat mi-au trecut mulţi jucători pe la echipele la care am fost, dar niciunul nu se apropie de Octavian Popescu. Îl văd la antrenamente. Repet, dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo.

E mai tehnic decât mulţi jucători de acolo, aşa-l văd eu. Nu-i lipseşte absolut nimic. Mihăilă a plecat la Parma, a retrogradat cu problemele echipei, a fost la Atalanta, n-am înţeles transferul ăla, că echipa avea alţi jucători de alt profil. Nu avea cum să joace. Poate dacă Man ajungea avea o şansă să joace, că semăna cu Ilicic. Octavian, dacă ajunge la o echipă foarte bună, poate da randament. La o echipă ca Udinese se poate pierde, ca orice al jucător”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată anterior.

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA

Octavian Popescu a fost lăudat pe site-ul UEFA într-un material ce caracterizează cei mai buni tineri jucători din Europa. Printre ei se află şi Goncalo Ramos, cel care l-a ţinut rezervă pe Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial din Qatar.

Forul european l-a descris pe Octavian Popescu ca fiind un jucător cu „fler şi spectaculos!” Octavian Popescu trece printr-o perioadă bună la FCSB, fiind lăudat din nou de Gigi Becali.

Mijlocașul ofensiv a fost o apariție obișnuită pentru FCSB în ultimele două sezoane și a debutat în competițiile internaționale încă de când a împlinit 18 ani. Plin de fler și spectaculos, Octavian Popescu a fost comparat adesea cu emblamaticul jucător român Gheorghe Hagi”, scriu cei de la UEFA.

Octavian Popescu a fost ales de CIES al treilea cel mai bun mijlocaş sub 21 de ani din lume, în anul 2022. Tot pe locul trei se clasează şi Robert Popa, de la FC U Craiova 1948, însă acesta face parte din categoria portari. Octavian Popescu este depăşit doar de vedeta de la Manchester United, Anthony Elanga, şi de Adam Hlozek, starul de la Bayern Leverkusen.

Reclamă

Potrivit Transfermarkt, cota lui Octavian Popescu a ajuns la 4 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și