Închide meniul
Video

Octavian Popescu a rupt tăcerea după ce a aruncat pe jos cu tricoul naționalei. „Eram dezamăgit!” Ce a spus despre comparațiile lui Gigi Becali cu Neymar și Maradona EXCLUSIV

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 23:13

Tavi Popescu, reacție după Rapid - FCSB

Octavian Popescu, într-un interviu exclusiv cu Antena Sport / as.ro

  • Octavian Popescu a rupt tăcerea după ce a aruncat pe jos cu tricoul naționalei
  • Ce a spus despre comparațiile lui Gigi Becali cu Neymar și Maradona

Octavian Popescu a vorbit prima dată despre gestul nervos de după meciul România – Finlanda 1-0, când a aruncat pe jos cu tricoul echipei naționale. Jucătorul pe care Gigi Becali  l-a comparat cu Neymar și Maradona a fost foarte supărat pe evoluția sa din partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0. Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul de 19 ani în minutul 54, iar reacția tânărului jucător a fost neașteptată. Tavi s-a așezat supărat pe bancă, apoi și-a aruncat tricoul pe jos.

Octavian Popescu a rupt tăcerea după ce a aruncat pe jos cu tricoul naționalei

„Pur și simplu am fost dezamăgit pentru jocul pe care l-am făcut, când am ieșit am dat mâna cu toată lumea, mi-a dat tricoul să mă schimb și am pus tricoul acolo, sub niște scări, și după 20 de secunde l-am luat și l-am pus pe scaunul pe care stăteam”, a spus Octavian Popescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Pe imaginile surprinse de Antena Sport în timpul partidei din Giulești, se observă reacția furioasă a lui Octavian Popescu, care discută intens cu Valentin Mihăilă și colegul său de la FCSB, Florin Tănase. Cei doi au încercat să-l consoleze pe tânărul atacant, care a continuat să gesticuleze pe bancă, arătând spre teren.

Tavi Popescu a fost în centrul atenției, în mod negativ, și după meciul cu Bosnia, pierdut de România cu 1-0. La finalul partidei de la Zenica, atacantul de 19 ani s-a aflat în conflict cu suporterii români care au făcut deplasarea. Puștiul de 19 ani a cedat nervos şi a fost la un pas de bătaie. Sergiu Hanca a intervenit imediat şi l-a calmat pe tânărul jucător de la FCSB.

Reclamă

104 minute a jucat în total Octavian Popescu în cele patru partide disputate în iunie de România în Liga Națiunilor. A fost o singură dată titular.

Octavian Popescu, despre comparațiile cu Maradona și Neymar

Pe Octavian Popescu, Gigi Becali l-a comparat cu Maradona și Neymar. Jucătorul de 19 ani încearcă să rămână cu picioarele pe pământ.

„Mie îmi place Neymar, dar aceste asemănări sunt pur si simplu exagerate, pentru că nu ne putem compara cu acei jucători, dar dacă reușesc să ajung măcar pe jumătatea lor, ar fi foarte bine!”, a spus Octavian Popescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Când a ajuns la FCSB, Tavi Popescu lua trei mii de euro pe luna. Acum câștigă dublu.

Ce ai facut cu primul salariu luat la FCSB?
„Știu că l-am trimis acasă! Adică am trimis acasă jumate și am păstrat și eu jumate”.

Perla FCSB-ului a dat 10 goluri în campionatul trecut. La anul, Tavi Popescu vrea să-l întreacă pe Tănase și să fie el golgheterul Romaniei.

„Sper să am un sezon cu goluri marcate dublu față de anul trecut. Între calificarea în grupele Conferece League și titlul de campion aș alege titlul de campion”, a mai spus Octavian Popescu.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul, mai mic decât cere Gigi Becali

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Daca ai fi patron de club, ce suma ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Reclamă

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”