Închide meniul

OFICIAL | O nouă plecare de la Rapid! Unul dintre cei mai vechi jucători din club s-a despărţit de giuleşteni

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 15:11

Reclamă
OFICIAL | O nouă plecare de la Rapid! Unul dintre cei mai vechi jucători din club s-a despărţit de giuleşteni

OFICIAL | O nouă plecare de la Rapid

Jucătorii de la Rapid, la finalul unui meci/ Profimedia

O nouă plecare de la Rapid. Unul dintre cei mai vechi jucători din cadrul clubului, Virgil Drăghia, s-a desărţit de giuleşteni în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Drăghia şi-a încheiat contractul la Rapid, în această pauză competiţională. Portarul în vârstă de 33 de ani a fost crescut la academia giuleştenilor.

OFICIAL | O nouă plecare de la Rapid

Virgil Drăghia a plecat de la Rapid, deşi în urmă cu două zile a fost prezent la reunirea lotului. Portarul se va despărţi de giuleşteni, după nu mai puţin de şase ani, acesta promovând cu formaţia de sub Grant în Liga a 2-a şi ulterior în Liga 1, în 2021.

”Contractul dintre FC Rapid și Virgil Drăghia a fost încheiat de comun acord, astfel încât ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din club.

Mulțumim, Virgil, pentru momentele minunate petrecute în Giulești!”, a transmis Rapid, pe paginile oficiale.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul recent încheiat, Virgil Drăghia a bifat doar trei meciuri la Rapid. La ultima partidă bifată, în play-off, cu Farul, portarul a fost trimis în teren, după ce Marian Aioani s-a accidentat.

Drăghia a fost crescut la academia celor de la Rapid, fiind împrumutat în mai multe sezoane, la Juventus Bucureşti, Chiajna sau Voluntari.

Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Rapid. Fostul mare internaţional este noul preşedinte al clubului din Giuleşti. El i-a luat locul lui Daniel Niculae, iar miercuri a susţinut prima conferinţă de presă.

Reclamă

„Este o onoare pentru mine să mă întorc la Rapid, acum din postura de preşedinte. Am trăit experienţele de jucător, director sportiv şi antrenor. Acum mă aflu în faţa unei noi provocări, poate cea mai mare. Am trăit vremuri frumoase, dar şi vremuri grele la Rapid. Îmi amintesc cum era totul când am plecat şi ce am găsit acum, după 10 ani.

Le mulţumesc domnului Şucu şi domnului Angelescu pentru încrederea acordată şi, mai ales, pentru stabilitatea financiară pe care mi-au prezentat-o. Nu pot uita că acum 10 ani, după ce am plecat, după o mare performanţă sportivă, clubul se afla în sărăcie. Ştiu că nu îi place domnului Şucu acest cuvânt, îl eliminăm de azi înainte.

Ţin să îi mulţumesc şi fostului meu coechipier şi elev Daniel Niculae pentru ce a reuşit să clădească aici. Nu în ultimul rând, suporterilor. I-am urmărit sezonul trecut şi au fost fantastici. Rapid, fără suporteri, nu ar fi Rapid, ar fi un club oarecare. Sunt convins că vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză”, a declarat Viorel Moldovan, la prezentarea oficială la Rapid.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și